Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir kadro da benden

3075inciu173508.png

Sneijder olmadan benim maç izleyesim gelmiyor sen kadroya yazmıon renktaşım ya =)

alper potuk geldü mü

ıssız ajun kaldı mu

ödlek öçin aldı mu

emdi yürek yırtılur

bunlar beraber mi liste yapiyor yoksa onlar bizim database imi hackledi?

benim.

bir sıkıntı var mı ?

sen eskisin ya la?? yok her sene bazı arkadaşlar foruma geliyor transfer nöbetinde duyum-fikir-tartışma ile dostluklarımız gelişiyor

baksana fatih dursun burdamısın? adam uğraşmış şeref ile telefonda görüşmüş :)

"fb yönetiminin aykut kocaman'ın listesine güvenmediği için fatih terim'in listesindeki isimlere yöneldiği iddia edildi.":asd::asd::asd:

Anca Türkiye piyasasinda mafya bozuntularini devreye sokarak bize calim atabilir Aziz.

Avrupa´da calim atsin da görelim. Chedjou ve Nani´yi onlara birakacagimizi düsünmüyorum.

Ha gercekten de bu kadar calim yiyeceksek bu sene transferi de kapatalim acikcasi. Kabul edilemez.

Burak ile görüsmemismiydi alper gecenlerde yemekde. burak sonra sampionluk macimizdan sonra söyle bir aciklamasi olmusdu hatirlatmak isterim..

Burak: 4 büyüklerde oynadim ama Galatasaray da gibi sahiplendigimi ve aile ortami hic birisinde görmedim yasamadim simdiye kadar. diger kulüplerde büyük ama burasi ayri gibi bir sey demisdi.

Alper sormusdur kesin buraka fener ile bizim arasindaki farki.

en azindan ben sorardim :)

sen eskisin ya la?? yok her sene bazı arkadaşlar foruma geliyor transfer nöbetinde duyum-fikir-tartışma ile dostluklarımız gelişiyor

baksana fatih dursun burdamısın? adam uğraşmış şeref ile telefonda görüşmüş :)

tazeligimi koruyorum.

fatih dursun un ilk zamnlarını bilirm. çok degişti.kendisini sevmiyorum

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst yeni yönetimde olmaz ise yerli transferinde çok sıkıntı yaşarız. Türkiyede yerli transferi ikili ilişkilerle yürüyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt