Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En büyük transfer Haldun Üstünel !

Bence bu saatten sonra Alper bize gelmez. Bizim aksimize Fener camiası her yoldan baskı uygular bunu da Alper'in kaldırabileceğini sanmıyorum, Albayrak falan kaçırırsa bilemem tabi. :)

580287_581820291858538_306723633_n.jpg

Saffet Ulusoy,Haldun ÜSTÜNEL ve Oğuz altay giriyor yeni yönetime.Haldun Üstünelin geri dönmesine çok sevindim

Kim ki bu mevkı denınce akla gelen tek isim.Nanı fılan demeyın acıkcası ben sag sol kanat ıcın aklıma ılk nanı gelmez.Sol desen sımdılık sadece bale derım.Olm ne ayak bu adam

eksik bölgeleri düşünelim..defansif orta saha yaya toure..sol bek evra,ashley cole,stoper terry,ferdinand..nedense haldun üstünel deyince ingiltere'den olacak gibi hissettim

Ne saf insanlarsiniz, Sinan cimbom34 gibi adamlara inaniyorsunuz. Yazik sizlere.

tek ihtimali olan o yorumu 2-3 saat önce girmiş.keşke önceden görseydim de alper malına fazladan 2-3 saat kafa yormasaydınız.haldun üstüel ingilterede büyük ihtimal.

Mevkisini belirtince ilk akla gelen isimlerden biri diyor. Nani degil ki o :)

Transfer Nöbeti

Son sınavlarım yeni başladı. Sağlam bi duyum olmadığı sürece kimse beni dersden alıp saatlerce nöbete koyamaz. Ama insan bekliyor işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt