Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

anlaşılan bunlar bu sene bütün transferlerimize sulanacaklar.chedjou filan fazla fazla para harcayacak salaklar.

bu işi haldun üstünel temizler. aziz sabahın körü kalkar gözlüklerini takar tv nin karşısına geçer o da ne galatasaray gece yarısı transferi bitirmiş. :D

Transfer Nöbeti

Koymusum orhana bienvenuye alpere eskisehire halile fenere azizeye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alper artik Fenerde,tartismaya gerek yok,Melo alinir,birde alternatif futbolcu alinir Karacan,Arslan gibi,Alper cok begendigim futbolcuydu ama 5milyondan fazla vermek aptallik olurdu.

beyler sakin bizim eleman oynatmaz alperi salih gibi daha genç der bir oynatır yoruldu der 5 maç saklar (bizim eleman aykut):trollface::trollface:

millet zaten sakin.biz bize yapılan yanlışa tepki gösteriyoruz.yoksa yemişim alperini.sizin koyunları avutmakta üstüne azizin.

Ya simdi de Chedjou'yu mu istiyor mu serefsizler, yeter bak cok fena küfür edecem simdi..

Bizimkiler de uyumasin kardesim o zaman. Yeter ama artik. Böyle bu serefsizler iste. Sen niye uyuyorsun?

Serbest piyasa. Gider görüsür, transfer eder. Sen nerdesin yahu? Hani hazirdi transferler?

halil ünal inşallah rüyana Drogba girer

milletide anlamıyorum. alper gitmiş, birde chedjou haberini koyuyorlar burya. tartışmamaı çıksın istiyosunuz ille...

drogba nın 1,5 yıllık maliyeti 10 alper bonservis 6,2 geçmiş olsun beyler kaybettik :asd:

Bak Alper icin yönetim'e pek birsey demiyorum, ortada serefsizlik yapilmis. Ama Chedjou da kacmasin, uyumayin. Eger bu durumda bile su eziklere futbolcu kaptirabiliyorsak vay halimize. (Alper transferini saymiyorum, serefsizlik yapildi diye)

yalnız alper bu eziklere tam 15 milyon euroya mal olmuş oldu. :D türk futbolunun yeni rekoru diyebiliriz rahatlıkla

Bence günün en gerçekçi mesajı oldu bu...

Dediğimiz gibi tam bir kakalama.. keşke 3+3+ culio değil de 4+4+ culio deseydik. O zaman febeşler 8.250 + topçular derdi o zaman kazığın boyuda uzamış olurdu...

Bence bu toprakta bu bitki; bırak büyümeyi, fazla dayanmaz... 1 yada 2 sene sonra başka bir takasa malzeme olur... Aynı takasa giden bienvenü ve şam gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt