Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Isimize bakalim artik. Alper rest cekseydi olaylar bu duruma gelemezdi zaten. Görüsmeyi de reddederdi.

Bundan sonrasi önemli artik. Umarim diger adaylarda bir sorun yasamayiz ve en kisa sürede bu transferleri bitiririz.

Yine söylüyorum. Arda icin bütün sartlar zorlanmali. Geri dön baskisi da yapilmali gerekiyorsa. Arda sart

fener taraftarı:alper *********************************** .... .....

Alper potuk:Böylesine büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum.Taraftarımıza bana gösterdiği destekten ötürü teşekkür ederim.

sıkıldım şu alper transfer sürecinden başka haberler yok mu nani,pepe(dün spor masasında İMPARATORUn pepeyi istedigini bu yuzden chedjeounun bekletildigini soylemişti yorumcu) bu arada q7 haberleri ne oldu aykut(genclerdeki stoper) umutun bonservisi alındı mı melo konusunda menecer son kozlarını oynuyor yok inter yok brezilyadan teklifler yok napoli derken bizim tutumumuz nedir bunlara dönelim artıkkkkk

Drogba yedekten giremez sahada 6 yabanci oldugu sürece. Bu yüzden Alper transferi önemliydi. Simdi daha kimi alabiliriz yerli olarak? Hm..

O degilde biz simdi yabanci sinirlamasini ne yapacagiz? Stoper yabanci olacak, sol bek olacak? Ehh?

Arda'dan başka alabileceğimiz üst düzey yerli yok gibi. İnler'in gelmeyeceğini varsayıyorum.

Başkan her ne kadar antrenörleri istemiyor dese de bir şekilde Arda transferini yapmalıyız bence.

@TaraftarServis: Son Dakika l FBTV Yayin Alet ve Gerecleri Sukru Saracoglu Stadina Kuruyor... Imza Icin Gerekli Hazirliklar Basladi !

Alper Chedoumudur nedir,hepsi hikaya,baskan yapacagi transferlerle yine gündem yaratacak,göreceksiniz.

Yabancı sınırı değişmezse en çok biz zorlanacağız.Hiçbir zaman tam kadro ile oynayamayacağız ligde.

Isimize bakalim artik. Alper rest cekseydi olaylar bu duruma gelemezdi zaten. Görüsmeyi de reddederdi.

Bundan sonrasi önemli artik. Umarim diger adaylarda bir sorun yasamayiz ve en kisa sürede bu transferleri bitiririz.

Yine söylüyorum. Arda icin bütün sartlar zorlanmali. Geri dön baskisi da yapilmali gerekiyorsa. Arda sart

bırakalım şu alper mevzusunu gerçekten.

eğer yabancı kontenjanı değişmeyecekse en büyük mevki ardanın mevkisidir oraya adam almakdır. çünkü kanatsız bir takım olamaz...

Drogba yedekten giremez sahada 6 yabanci oldugu sürece. Bu yüzden Alper transferi önemliydi. Simdi daha kimi alabiliriz yerli olarak? Hm..

alper zaten bizde ya yedek olacaktı yada hamitin yerine oynayacaktı o yüzden yabancı sınıryla pek alaksı yok alperin melonun yerine düşünmüyorsun heralde

orhan sam mecbur gider eskisehire de,

bienvenü gitmem derse harbi komedi olur ha :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt