Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tek kafamı karıştıran biz niye kap'a bildrimiyoruz bu açıklamalara rağmen,çok ilginç bu..Hani öyle çok istemiyorum Alper'i hi bu fiyata sakın almasınlar zaten..Ama bişeyler dönüyor ortalıkta..Halil'in açıklama biz fenerle anlaştık artık Alper isterse olur gibi..Yani kesin bişey diyemiyor mal..

Cok ciddi bir sekilde Chedjou ilede ilgileniyorlarmis ve verdikleri rakam bizden daha yuksekmis

iplikci nedim yok mu bunlarda

tam adı kiğılı

aziz girmistir aklına hırs yapmıs eleman bütün sermayeyi transfere yatırıyor raflarda kazak kalmadı batsın cibiliyetsiz

Gidip Quaresma'yı falan almasınlar da şimdi. Delirtmesinler insanı. Arda'yı falan zorlasak bari. Türk kadromuz fena çöp..

Ne kadar ahlaksız bir klüp rakibin tüm transfer etmek isterdiği oyunculara el atmaya çalışıyorlar he rligde 18 takım olsa kaç bin tane futbolcu var. Transfer etmek istediği futbolcular hep bizim istediğimiz futbolcu mu olur. Neyse ellerine veririz yine

Desteklesinler.Bizim türk oyuncular daha kaliteli onlardan.

Kaliteli ama sayı az bizde.

Selçuk, Burak ve Semih dışında sürekli 11 oynayıp düzenli katkı verebilecek oyuncu yok gibi. Biraz Hamit, biraz da Gökhan. Başka yok malesef. Geri kalanlar yoklukta oynar en fazla.

Galatasaray dışında fazla futbolu takip etmem.Ama Manchester maçındaki Valencia'nın perfonmansını unutamıyorum.Çok mu zor olur bize transferi ?:)

Kanat diyorsunuz da hem çift forvet hem Sneijder hem kanat nasıl olucak??

Yabancı kontejyanına girmiyorum bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt