Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Gençler Nuri olmaz mı ki mou gitti.zaten yeni geleninde işi olmaz nuriyle falan bundesligada yılın futbolcusu seçilmiş adam.

U8800 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ynt: Transfer Nöbeti

Ulan bu elekten geçmiş karakter yoksunları chejdou'yada mı teklifte bulunmuşlar.

Günaha girmemek icin kendimi zor tutuyorum:mad:

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

ben baskanın yerınde olsam fenerın alper ıcın verdıgı paranın 250 300bın fazlasını verırım...fener su saatten sonra almak ıcın son kurusuna kadar harcar rezıl olmamak ıcın..alıolarsa kazık bı sekılde alsınlar...

Kanat diyorsunuz da hem çift forvet hem Sneijder hem kanat nasıl olucak??

Yabancı kontejyanına girmiyorum bile

hakkaten bende merak ediyorum.

1. muslera

2. eboue

3. melo

4. sneijder

5. drogba

6. sol bek

7. stoper

8. kanat

nasıl olacak bu iş? biri aydınlatıversin.

Selçuk, Burak, Hamit ve Semih'in olduğu kadroda asla geçemezler.

Hamit'in transferine herzaman karsi cikmisimdir, Hamit'in maksimum oynayacagi budur. CL'yi bir kenara atarsak ligde Mehmet Topuz'dan farki yoktu, aldiklari ücretler bile ayni sayilir.

Arda ve Gökhan transferleri olsa ucariz ama hayal bunlar.

Re: Transfer Nöbeti

Eskişehir Başkanı az değil Galatasaray bana ve kulübüme kırgın olamaz diyor görürsün bundan sonra nasıl olacak bi tane çöp almaya kalk Galatasaray dan kaç milyon euro isterler.

Fenerle dalga geçip durduk da adamların yerli kadrosu bizden bariz daha iyi oldu be.

kağıtta öyle. aykut kocaman ve burnu havada camiları olduktan sonra bi cacık olmaz.

adamlar 5 senedir hep en iyi yerlileri topluyorsa ne oluyor. varmı banko adamları.

volkan-egemen-serdar kesimal-bekir-g.gönül-h.ali kaldırım-caner-m.topal-m.topuz-emre-salih-alper-selçuk eee hangisi

meirelless-baroni-kuyt-sow-webo-stoch-yobo-krasic 4 tane göndersinler bakayım kim alır.. onlarında eli mecburr...

Nasıl fenerin türk kadrosu bizden daha iyi dersiniz anlamıyorum Selçuk+Burak> fenerin tüm Türkleri..Arda ve Gökhan İnler transferleri bozabilir dengeyi bunun üzerine o kadar..

Daha kaliteli değil.

Ama ligde kullanabilecekleri yerli oyuncu sayısı bize göre daha fazla.

Bizde Selçuk, Burak, Semih direk söylenecek isimler. Hamit ve Gökhan'ı da ekleyebiliriz. Diğerleri işe yaramaz.

Bu benim görüşüm elbette. Herkes farklı düşünüyor olabilir.

Biraz düsünün be adamlar. Fener'in yerli oyunculari tabi bizim oyunculardan iyi degil.

Ama Fenerahce yönetimi bizim aradaki fark'i actigimizi biliyorlar. Bu yüzden yolumuzu ancak yabanci sinirlamasini destekleyerek kesebilirler. Bu yüzden Alper transfer kritk olurdu. Cünkü bize yabanci stoper+yabanci sol bek lazim. Kaleci ve sag bek+orta saha ve forvet de yabanci olunca ister istemez sIkIntI oluyor.

Tehlikenin farkinda olmayabiliriz ama bu serefsizlerden ne beklenmez ki?

6 yabanciyi gecin, bunlar 5 yabanciyi bile sonuna kadar desteklerler. Cünkü hedefi bizim önümüzü kesmek, görüyorlar bizim Avrupa'ya acildigimizi, Avrupa da prestij kazandigimizi biliyorlar. Yönetim derhal birseyler yapmali.

Bizim yerli oyuncu kadromuz fena değil ama ideal 11'e girecek yerli oyuncumuz 3-4... Sıkıntımız bu. Semih-Selçuk-Burak-Hamit dışında ideal 11'de oynar diyeceğimiz adam yok. Yoksa Sabri-Hakan-Zan-Yekta-Umut-Emre 23 kişilik kadro derinliği için gayet iyi isimler.

Fenerle dalga geçip durduk da adamların yerli kadrosu bizden bariz daha iyi oldu be.

ya bi alperle daha mı iyi oldu? hemen yelkenler inmiş.. Ya tamam alper gider malper gelir bu kadar dert edilecek bi konu değil gerçekten.

Bu kadar 2 arada kalmış bir oyuncunun geçmişte gittiği takımda başarılı olduğunu görmedim, bize de gelse onlara da gelse alper hep spekülasyon konusu olacak ve direk etkilenecek bu durumdan..

hakan çalhanoğlu,kerim frei,okay yokuşlu,serdar gürler...

fenerin yerlileri bizden iyi diyenler bi zahmet futbolu falan takip etmesin bi zahmet..bazen mesajları okurken yanlışlıkla fener forumuna mı girdim diyorum yaw.

volkan gökhan dışında hangi yerlisi iyi angutların ??? bekir mi egemen mi dümdüz bi oyuncu olan topal mı ? hasan ali mi, çirkef canerle bitmiş beleşoğlu mu ?

Aziz'in bir kac hafta önce sürekli ne dediklerini unuttunuz'mu?

'Sonra bizi geciyorlar diyorlar. Tabi gecersiniz.'

Sürekli bunu dedi. Simdi ne demek istedigimi anlarsiniz umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt