Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Icimden bir his Azizin Ardaya talip olacagini söliyor. Yapar mi? Yapar!

Iste bu yuzden Almanyada okul acmak sart oldu.

Burdaki gotu boklu anadolu topculara 5+ milyon vermemek icin.

[video=youtube;8qy80_f_-Io]https://www.youtube.com/watch?v=8qy80_f_-Io[/video]

Ahmet İlhan nasıl olur?

orhan ve bienvenü ye ihtiyacımız var demiş. Lan senin sağ bekinde veysel forvetinde kamara-necati vardı . Nasıl ihtiyacın oluyor . uzatmadan desene aziz babamın JB sini yalamak için herşeyi yaparım diye :)

Ugurera ‏@ugurera 3 dk

Serdar Gürler
için 7 milyon Euro isteniyor haberi tamamen uydurma bir haber 3-4 milyon Euro arasında bir rakam isteniyor..

Biz bir kere kalecimizin yabanci olmasindan kaybediyoruz bu sacma sistemde.

(Bu cümlede kimse yanlis birsey aramasin, Muslera gitsin demiyorum)

kaliteli bir defansın arkasındaki bir onur veya tolga veya sinan musleradan çok daha az gol yer...

eksiğimiz; iyi kaleciden çok, iyi bir defans...

acaba melo'un zamaninda bonservisini alinmamasini sebepi alper potuk alinmis gozuyla bakiyorduk diye olabilirmi ? eger oyleyse cok pisman olurlar.

Reto Ziegler, 1.5 yılda iki GALATASARAY şampiyonluğu görerek ülkesine döndü

BK4sOZFCMAArj5R.jpg:large

Bu arada serdar gürlerin twitterdan Galatasaray olayı doğru dediği konuşuldu mu ben mi kaçırdım :)

Valla zamanında Gökhan Gönül'ü alabilecekken almadık, şimdi de aynı şeyi Alper'de yapttık. İnşallah kaybolur gider de dizimizi dövmeyiz 1-2 milyonun hesabını yaptığımız için.

iyi ki de almamisiz, karakteri de önemlidir benim icin bir oyuncunun (özellikle yerliler) fenerliler emre, caner, bekir gibi adamlara nasil tahammül ediyor, sevebiliyor anlam veremiyorum. sikeli sezonda 4/3'e selam olsun, ..... ... aldik o sampiyonlugu falan demesi de bonusu. gayet antipatik bir isim.

Kerim Frei,Okay Yokuşlu,Taylan Antalyalı vs oyuncuları almak çok mu zor..Çok büyük bir mali külfetin altına mı gireriz?? Büyük bir maliyet olmayacaksa gelecek vadeden oyuncuları neden almayız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt