Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

inler ve melo aynı tip mi?hangisi daha iyi

---------------------- Muslera -----------------------

Eboue -------- Semih ---------- BOŞ --------- BOŞ

------------------------ BOŞ -------------------------

---------- BOŞ ------- Sneijder --------- Selçuk----

----------------- Burak --------- Drogba ------------

Alper önemli değil diyorsunuz ama güncel ilk 11'imiz yukarıdaki şekilde. Sneijder ne kadar oynar, ne kadar sakat takılır belli değil. Hadi kurun kadroyu yabancı kontenjanını aşmadan.

Melo'yu da yaz oraya,

sag ic hamit oynar

son yabanci olarak stoper ve sol bek icin de chedjou ve carlinhos kapisir artik :)

Arda geri dönerse hersey degisir. Sesimizi mutlaka duyurmaliyiz. Ne yapip edip alsinlar Arda´yi.

718452_Galatasaray_SK.jpg

bize böyle bi kadro hayli hayli yeter :D

Bence Arda hedefinden daha kolay olan hedef yabancı sınırının artırılması ya da tamamen kaldırılmasını sağlamak.

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

+ Ronaldo & Benzema

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

İsmi önemli değil renktaş Alper diyorum bizim yapacağımız transferlerden sonra ne kadar önemli olacak allah aşkına? O karakterde biriyse varsın gelmesin..Bu yönetim Drogba Sneijder melo eboue burak selçuk gibi adamları aldı..Daha ne yapsın size yine sağlam adam alacaklarını anlatmak için

Alper Alper diyolar adam sanki Real Madridden gelecek.

Geçen sene bjknin aldığı Olcay Şahan gibi bir sürü yetenekli yerli futbolcu var Avrupa'da.

Özellikle Almanya biraz araştırılsın 2-3 milyon eurolara canavar gibi topçular var.

Nuri'yi zorlasak alırız aslında belki. Hamit'ten iyidir hiç değilse..

Bu Bursaspor altyapisindaki Cocugu canli izliyen varmi,Enes Ünal.Gelecegin Hakan Sükürü deniliyor neden ilgilnemedimizi bilen varmi?

stoper ve sol bek üst kalitde alinsin baska bir beklentim yok. sampionluk icin yeterli bu kadro. bide melo alinsin tabiki. bu kadro yine uzak ara yapar.

Amrabat da devreye girecegini tahmin ediyorum iyi bir camp programmi sonrasi. 2-3 yedek icin yerli genc aldikmi tamamdir bu is. hamit umarim biraz daha kendine gelir seneye. hamitin perfomansi biraz avrupadaki bazi maclardaki gibi olsa devamli cekilde alperin A sini kimse konusmaz burda. ama isde yilarin getirdigi istikrar sorunu yasadi bu sene baris cekilde. adam yillar sonra ilk defa bukadar arka arkaya mac oynadi.

Bence Arda hedefinden daha kolay olan hedef yabancı sınırının artırılması ya da tamamen kaldırılmasını sağlamak.

Kolay degil o is. Kücük takimlarin hepsi karsi buna. Zaten yabanci alacak paralari yok, Türk oyuncularini da satamazlar. Biterler.

O yüzden olmaz o is. Izin vermezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt