Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

pıtık yoksa

nc4yw.jpg

Melo + Nani + Chedjou ve Arda alınırsa, rakiplerin kimi aldığı hiçde önemli değil.

kazmalar , süzme kazma bu mallar

pardon yanlış başlık fener maçına yazmıştım ,:troll:

Melo + Nani + Chedjou ve Arda alınırsa, rakiplerin kimi aldığı hiçde önemli değil.

her ne kadar alakaları olmasada alper alınsaydı melo yu almamak için başkanın elinde koz olabilirdi ama şimdi alması gerek alternatif yok veya inler olacak .chedjoue ben bizde diye düşünüyorum.arda bu sene imkansıza yakın bence, nani yi heycanla bekliyorum solbek de var kim olur bilmiyorum

Herşeyin hayırlısı diyoruz sürekli, gelmeyen isimler de bizim için hayırlı olacak, önümüzde daha çok günler var sağlam transferler yapılacaktır kuşkum yok, seneye hedeflerimiz belli, Ünal Aysal gibi bir başkan ve ekibi varken transfer açısından boş bir dönem geçirmeyeceğimiz kesin.

Arda Amsterdam'da simit reklamına çıkmış. :trollface:

Kesinleşsin 2-3 kelam edeceğim demiştim

Vay karektersiz herif vay, ulan sende hiç mi utanma yok be tam kulübünü bulmuşsun umarım orda çürür gidersin net GERİZEKALI.

FB tv'de röportajını dinledim neredeyse ağlayacak Alper..:o

Varsın gitsin bundan sonra hayatına looser olarak devam eder

giden gitmiştir, geleceklere bakmak lazım....

Nani için duyum yokmu yaww:confused:

Hayırlı olsun. Bu transfer döneminde de yönetimimizin bizi çıldırtacağını anlamış olduk. Ama geçen transfer dönemlerinde de beklediğimize değmişti hep. Umarım yine öyle olur... :)

Kaderin Volkan Şen, M. Topuz gibi olsun Alper :D

Medyanın da gazıyla her şey tam da Aziz'in istediği gibi gidiyor.

Alper'i filan geçelim artık, yönetimin durumu belli olmadan transfer yapılıp yapılmayacağı soru işareti bana kalırsa.

Haziran'ın sonuna dek hiç transfer göremezsek şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt