Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alpere galatasaray daha fazla vermemişse ne fatih terim istemiş ne de vazgeçilmez bir futbolcu kaybetmişiz demektir biz hamitle dönüşümlü oynar diyorduk iyi bir alternatifti fakat zaten bizim 11 oyuncumuz değildi fenerbahçeden çıkan bir 15 m euro daha :D ortasahada topuz bence alperden daha iyi oyuncu nerede oynatıcaklar acaba ? bu kadar hedefsiz yolunu sapıtmış transfer yapılır bence biz stoper solbek ve melo transferlerine bakalım asıl ihtiyacımız o bölgeler

Necati'yi alalim bu kopeklerden , bunlara bundan sonra su bile yok

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Inler Selcuk

Nani Sneijder Arda

Burak

bu kadro is yapmaz mi tek sorun drogba oluyor...
​

Melo giderse onun yokluğunda ortasahayi ateşleyici bir adamla güçlendirmek lazım...Agresif ve hırslı...Bu isim Jem olur mevkisi defansif ortasaha değil ama Selçuk'la yan yana oynarsa hem ileri hem geri ikiside,o ateşlemeyi başarabilir..Medel olmamalı bence...Melo'nun diabonal paslarını Medel halledemez!

Yani kafa yapısı olarak bir Hürriyet Güçer yetenek olarak ise Melo lazım bize :D

kimsede demiyoki saol h.ünal baskan bizi 6m euro kaziktan kurtardin.yaw millette toptan bir akil tutulmasimi olmus nedir bu 6m yaw. 7,5m sneijder.biride demiski bizim teklif 3 pesin kalan 3 1 yil icinde rezil bir teklif,yazik gercekten.biz ardayi 12m sattik 2 yil taksit odedi adamlar,kim kime 6m canliyi veriyo,anca renkleri bozuk ezik klupler verir ve batar.alper dingili icin baskana sallayan var nankörlügün közü kör olsun ne diyelim

Necatiyi alalım şunlardan, sivas-eskişehir gibi şike destekçisi kulüplere hiç bir şekilde oyuncu vermeyelim.

abi kimse burda yok üzgündü, yok zorla demesin. bırakın bu işleri, geçen sene imzadan dönen adam bu senede dönerdi. hayırlı uğurlu olsun biz işimize bakalım.

ya saka maka yerli topcu lazım bize,nerden nasıl olur bilmiyorum ama kadroya yerli topcu katılmalı derhal

adam o kadar mutsuz ki, muhabirin gözlerine bile bakmiyor konusurken sürekli yere bakiyor..

salaksin alper yeminle salaksin imzalamicaktin üstelik 1,3 milyon gibi bir paraya... hadi 2-2,5 verirler tamam ama 1,3m ne lan?? :o

1.3 mü ? silik bir tip tmm ama bu kadar mal olduğunu tahmin edemedim.. Bu çocuğun hakkı 2-2.5'den aşağı değil.. hayatını resmen karartmış hemde 5 sene resmen köle gibi..

Mümkünse anadoludan oyuncu alınmasın almanyada daha yetenekli daha ucuz türkler var

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Inler Selcuk

Nani Sneijder Arda

Burak

bu kadro is yapmaz mi tek sorun drogba oluyor...
​

​

Yapmazmi hic hemde cok is yapar.Hadi yillik 25 milyon ücretleri Galatasaray ödesin,50-60 milyon bonservisi sökül bakayim.Haa tl deil yurro dan bahsediyoruz

oyunu melo gibi 2 yönlüde oynayan sert agresif oynayan ayağı düzgün hava toplarında iyi olan bir ön liberon var bunlar yeterli sanki ön libero için

Melo'nun kesiciliğine lafım yok zaten, ama forvetler üretici olamadığı zamanlarda ekstra gol gerekiyor ortasaha oyuncularından. Geçen sene mesela gayet iyiydi bu konuda zaten Melo'nun kariyerinin en iyi sezonuydu nerdeyse geçen sene.

telaşa gerek yok.yönetim elinden geleni yapıcaktır.ben bugünü bir dönüm noktası olarak görüyorum Galatasarayımız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt