Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam ne yapsın renktaş? 1.cisi o kadar para vermeyeceksin. Hadi verdin diyelim, o zaman faydalanmaya çalışacaksın. Bunun hiçbirini yapmıyorsan futbolcunun suçu yoktur. Çağlar neyse az çok biliyoruz da Furkan'ı hiç izleyemedik. Bütün bunlar bir yana, iki yedek kalecin varken Aykut'u neden aldık ben hala o konuyu çözemedim. Adam yarım sezona 200 bin euroyu gömdü :D

Yapacak birsey yok. Sorun zaten onlarda degil. Bence alsinlar o kadar paralar, ama iste taraftar olarak daha fazla bir beklentimiz oluyor. Furkani bende cok merak etmisdim, sans verilmesinden yanayim.

Ama Caglar'i artik bir takasda degerlendirelim. Bize ciddi bir sol bek alternativ lazim, Caglar degil. Ama Sansli adam bu Caglar, adamin iki Türkiye Sampionlugu var :)

altyapıları takip eden biri olarak şunu söyleyebilirm .. istanbul takımlarının birinden a2 ve u18 de oynayan bir oyuncu, birde ptt.1 ligden bir genç oyuncu alınacak bildiğim kadarıyla..transfler kesin olmadığı için isim yazamıyorum..ikisinide izlemedim yalnız..millide değiller

Haa tam aradim Adamsin ozaman.:)) Bu Enes Ünal cok konusuluyor nasil bir Oyuncu ve Biz neden ilgilenmiyoruz??

Bu salaklar Avrupa da bizden daha basarili olduklarini saniyorlar lan hayret birsey ya...

Sadece biz degil Galatasaray da Avrupa liginde iyidi, ceyrek final oynadi diyor Bekir. Ama demeside bi garip...

3-4 senelik forum geçmişime bugün son veriyorum renkdaşlar güle güle

altyapıları takip eden biri olarak şunu söyleyebilirm .. istanbul takımlarının birinden a2 ve u18 de oynayan bir oyuncu, birde ptt.1 ligden bir genç oyuncu alınacak bildiğim kadarıyla..transfler kesin olmadığı için isim yazamıyorum..ikisinide izlemedim yalnız..millide değiller

Ben Söyleyeyim...

PTT'Deki Taylan Antalyalı

A2 Okay Yokuşlu...

U18 Hakkında bir fikrim yok...

Bu salaklar Avrupa da bizden daha basarili olduklarini saniyorlar lan hayret birsey ya...

Sadece biz degil Galatasaray da Avrupa liginde iyidi, ceyrek final oynadi diyor Bekir. Ama demeside bi garip...

türk takımları iyi dedi bekir malı :lol: şampiyonlar liginde görücez onları bakalım

Yapacak birsey yok. Sorun zaten onlarda degil. Bence alsinlar o kadar paralar, ama iste taraftar olarak daha fazla bir beklentimiz oluyor. Furkani bende cok merak etmisdim, sans verilmesinden yanayim.

Ama Caglar'i artik bir takasda degerlendirelim. Bize ciddi bir sol bek alternativ lazim, Caglar degil. Ama Sansli adam bu Caglar, adamin iki Türkiye Sampionlugu var :)

Furkan'ı bekleyin...Scott Piriye verdiler...Bu sezon bomba olacak görüşündeyim...

Çağlar, Aykut, Aydın Yılmaz, Hakan Balta bunlar doğuştan şanslı insanlar :)

Beyaz TV ciddi anlamda FB TV'ye dönmüş sonunda, 20 dakikadır Fb otobüsünü veriyor, mal mal şeyleri izletiyorlar yüzlerde gülüyor maşallah, pek mutlu olmuşlar belli ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt