Ali Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2011
- 3.063
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
Yapacak birsey yok. Sorun zaten onlarda degil. Bence alsinlar o kadar paralar, ama iste taraftar olarak daha fazla bir beklentimiz oluyor. Furkani bende cok merak etmisdim, sans verilmesinden yanayim.
Ama Caglar'i artik bir takasda degerlendirelim. Bize ciddi bir sol bek alternativ lazim, Caglar degil. Ama Sansli adam bu Caglar, adamin iki Türkiye Sampionlugu var
Adam ne yapsın renktaş? 1.cisi o kadar para vermeyeceksin. Hadi verdin diyelim, o zaman faydalanmaya çalışacaksın. Bunun hiçbirini yapmıyorsan futbolcunun suçu yoktur. Çağlar neyse az çok biliyoruz da Furkan'ı hiç izleyemedik. Bütün bunlar bir yana, iki yedek kalecin varken Aykut'u neden aldık ben hala o konuyu çözemedim. Adam yarım sezona 200 bin euroyu gömdü![]()
Yapacak birsey yok. Sorun zaten onlarda degil. Bence alsinlar o kadar paralar, ama iste taraftar olarak daha fazla bir beklentimiz oluyor. Furkani bende cok merak etmisdim, sans verilmesinden yanayim.
Ama Caglar'i artik bir takasda degerlendirelim. Bize ciddi bir sol bek alternativ lazim, Caglar degil. Ama Sansli adam bu Caglar, adamin iki Türkiye Sampionlugu var