Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence o kadar büyük değişikler olmaz Fatih Hoca istikrarı sever ha kerim frei gelebilir neden çünkü hoca türk oyuncusunu sever her fırsatta bu ülkenin insanlarına şans verilsin der

Hoca sniejder ve drogbadan faydalanmak istiyorsa kanat oynamak zorunda. orta saha baklava şeklinde olunca oyun çok sıkışıyor. bence tek forvet ve yardıran kanatlar daha iyidir. bu benim fikrim:D

6+0+4 zımbırtısı uygulanırsa iyi teklif gelen tüm yabancılarımız satılabilir

Ulan gecen yaz Muhammet Demir'i alalim diyorduk

Cocuk sakatlik gecirdi, resmen unutuldu

Bildigim kadar sakatligi gecti

Insallah iyi bir kamp gecirir, guclenir ve eski seviyesine doner

Daha henuz 21 yasinda, kendisini cok begenirdim

Hoca sniejder ve drogbadan faydalanmak istiyorsa kanat oynamak zorunda. orta saha baklava şeklinde olunca oyun çok sıkışıyor. bence tek forvet ve yardıran kanatlar daha iyidir. bu benim fikrim:D

hele şükür biriyle anlaşabileceğiz. ve bu kanat ve diamond oyununda burak tipi oyuncuların değil drogba gibi pivot sntrf ihtiyaç var. topu ezmeyecek adam lazım. gerektiğinde topu tutup takımını yerleştirmeli en ilerideki adam.

yardıran kanatlar nani ve ardadan aşağı yemez CL'de ben biraz duygusal bakıyorum Burak konusunda başarı gelirse onunla gelsin istiyorum hakediyo bence

Kimse tek kelime etmiyor ama asıl alınması gereken oyuncu umut bulut bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt