Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Volkan - Gökhan - Egemen -Topal - Emre- Alper hatta onlar için Hasan Ali

Bu oyuncular varken fb'nin yabancı sınırlamasını kaldırmak isteyeceğini hiç düşünmüyorum. Sonuçta fb işine yaramayan şeyi kabul etmez ve biz çekeriz.

Volkan - Gökhan - Egemen -Topal - Emre- Alper hatta onlar için Hasan Ali

Bu oyuncular varken fb'nin yabancı sınırlamasını kaldırmak isteyeceğini hiç düşünmüyorum. Sonuçta fb işine yaramayan şeyi kabul etmez ve biz çekeriz.

Günlerdir diyorum iste bunu. Olan bize olacak. Aradaki fark acildigini onlar da biliyor. Ancak böyle durdurabileceklerini biliyorlar.

Beyler şöyle bişey buldum

yok yazmasam olmaz. heyecanlandım zira. tabi çok zor iş, aşırı zor ama, başkan'dan aldığı yetkiyle transfer etmeye gideceği oyuncu galatasaray forması giyerse, bundan öncekiler falan alayı yalan olur. hani bazı yıldızlar vardır. böyle bir mevki söylediğinde ilk akla gelenlerden olur ya, öyle biri işte. istemek, hedeflemek ve bunun için çalışma yaparak harekete geçmek de bir vizyon işidir. dönüşü hayırlı olsun diyelim biz de.

paylaş

yok yazmasam olmaz. heyecanlandım zira. tabi çok zor iş, aşırı zor ama, başkan'dan aldığı yetkiyle transfer etmeye gideceği oyuncu galatasaray forması giyerse, bundan öncekiler falan alayı yalan olur. hani bazı yıldızlar vardır. böyle bir mevki söylediğinde ilk akla gelenlerden olur ya, öyle biri işte. istemek, hedeflemek ve bunun için çalışma yaparak harekete geçmek de bir vizyon işidir. dönüşü hayırlı olsun diyelim biz de.

paylaş

kim olabilir ki?

paylaş

NaNi ve haldun reis hayırlı olsun:)

biraz uzun olursa şimdiden kusuruma bakmayın, zahmet edip okuyanlara teşekkür ederim :)

milli takımı başarılı yapmak için yabancı sayısını düşürme gibi bi politika izleniyor malesef, bunun sonucunda kulüp takımlarının avrupa başarısı olmaz. avrupa başarısı olmayan kulüp takımları varken milli takımın nasıl başarılı olacağını bi zahmet açıklasınlar öğrenelim.

türk futbolunun geleceği bu sınırlamalardan değil a2 ligi yerine rezerve ligin kurulmasından geçer, ilk 11inde 25 yaşını doldurmuş maksimum 4 oyuncu oynatabilir şeklinde kural koyup bi rezerve lig kurarsan bak bakalım o genç oyuncular nasıl gelişiyo. 18e kadar yıldız adayı diye gelip 18inden sonra kaybolan binlerce oyuncu gibi harcanmamış olurlar.

sezon arası gelen sneijder a takımla 3-5 maç tam oynayamadı ama rezerve lig olsa orda kondisyon yükseltme fırsatı bulurdu. sezon başı 12 maç ceza alan engin baytar böylece oynama fırsatı bulur ve türk futbolu böyle bi futbolcuyu kaybetmezdi. genç oyuncularda böyle oyuncularla oynama fırsatını bulur kendilerini daha çok geliştirme şansı bulurdu.

bu olmadan 6 yabancı sınırı değil 10 yabancı sınırı olsun avrupada başarı beklemeyin.

bence yabancı sınırının en önemli nedeni büyük takımlarla anadolu takımlarının arasındaki fark çok fazla açılmasın,ayrıca anadolu takımları iyi bi gelir kapısını kaybetmesindir.milli takım flan hikaye avrupaya bakınca başarılı olan ülkelerde böyle bi uygulama olmadığını çok rahat görebiliyorlardır sanırım.

İfadeden anlaşılan, Haldun Üstünel geri dönmüş ya da dönüyor yönetime. İkincisi, yine transferde söz sahibi olacak gibi. Ki başkandan alacağı yetkiyle, yine sallayacak galiba ortalığı. Keza mevkisinde ilk akla gelen isimlerden ne demek yahu :eek:

bence yabancı sınırının en önemli nedeni büyük takımlarla anadolu takımlarının arasındaki fark çok fazla açılmasın,ayrıca anadolu takımları iyi bi gelir kapısını kaybetmesindir.milli takım flan hikaye avrupaya bakınca başarılı olan ülkelerde böyle bi uygulama olmadığını çok rahat görebiliyorlardır sanırım.

işte yabancı sınırına çare arıyolarsa rezerve lig çare, alttan iyi oyuncular gelirse neden yabancıya yönelelim ki. genç takımlarda süper oynayıp kaybolan yıldız adayları çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt