Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

riera yıllık 2,9 alıyor oynamassa büyük sorun olur trübündeki adama o kadar para mı verelim

gönderirceksin o zaman adam gibi sol bek alacaksın. riera tribünde oturmaz diye ben her şampiyonlar ligi maçında otoban gibi sol kanat mı izleyeceğim. ligde iyi güzel de şampiyonlar liginde olmuyor.

bu demirtüp yabancı sınırını düşürür , biz muslerayı eboueyi meloyu falan yollarız sonra sınırsız yapar kesin , yabancıları satacaksak geri alma maddesi koyduralım

Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....

siesss siesss siessss diye gülerdi Pardon filminde Ferhan Şensoy..

Hakan delikanli bana mi yaziyorsun kardeş her mesajimi begenmeler felans

muslera

hamit semih chedjou yab.transfer

selcuk melo

burak sneijder arda

drogba

anca bu keser bizi

Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....

geç hele bi soluklan.

modlar soğuk bir ayran ikram edelim arkadaşa.

AW: Transfer Nöbeti

G. Bale defansa yardim eder mi ?

ya o olay nasıldı? bridge ile kız ayrıldıktan sonra mı ilişkileri olmuş yoksa onlar sevgili iken mi?

Onlar birlikteyken yasak ask yasamislar. Kadin kuyruk sallamis o da affetmemis. Tecavüz etmedi ya sonucta.

Ortaya ciktiktan sonra olay oldu tabi. Kadinin ucuzlugu konusulmadi, Terry´nin hormonlari konusuldu.

Ronaldo sevdası yüzünden Bale'den olmayalım :(

Fazla maceraya gerek yok, şampiyon ve cl de çeyrek final oynamış takımda fazla fantezi gereksiz, güçlendirelim ama ana iskeleti bozmayalım

----------------------Onur Kıvrak---------------------

Eboue-------------Dany-----------Chedjou---------Arthur Boka

Hamit-----------Melo---------------Selçuk------------------Nani

-----------------Drogba-------------Burak-------------------------

Sneijderi satmisin :SS:

sneijder şampiyonlar ligini intere nerdeyse tek başına kazandırdı, sanırım izlemedi bu arkadaşlar o maçları. arkasından sakatlık dönemi geçirdi evet ama halen 28 yaşında 32 değil. ordaki oyunun yarısını oynasa ortasahada emre çolak olsa melo yerinde yine şampiyon oluruz.

abi zaten ligde her türlü öttürürüz. Biri mourinho nun inter kadrosunu kopylayabilirmi buraya, ona göre bir kadro kuralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt