Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

• Karim Benzema - Ajax v REAL MADRID

2%
  • Isco - MALAGA v Zenit st Petersburg

0%
  • Arjen Robben - Barcelona v BAYERN MUNICH

0%
  • Oscar - CHELSEA v Juventus

19%
  • Didier Drogba - GALATASARAY v Real Madrid

51%
  • Lukas Podolski - ARSENAL v Montpellier

4%
  • Philippe Mexes - Anderlecht v AC MILAN

10%
  • Isco - MALAGA v Porto

0%
  • Willian - Nordsjaelland v SHAKHTAR DONETSK

0%
  • Oscar - CHELSEA v Shakhtar Donetsk

2%
  • Hamit Altintop - GALATASARAY v Schalke

2%
  • Luka Modric - Manchester United v REAL MADRID

0%
  • Stephan El Shaarawy - Zenit st Petersburg v AC MILAN

1%
  • Luis Alberto - Manchester United v CLUJ

0%
  • Emmanuel Eboue - GALATASARAY v Real Madrid

2%
  • Ezequiel Lavezzi - Valencia v PSG

0%
  • Dani Alves - Spartak Moscow v BARCELONA

0%
  • Robert Lewandowski - BORUSSIA DORTMUND v Real Madrid

5%

51 olaran Drogba :)

Hakan Ünsal deme bana ciddi anlamda ülkedeki son sol beklerden birisidir Ergünle birlikte. Bunlardan sonra solbek yetişmedi ülkede. O jenerasyondan istediğim futbolcular Tugay, Hakan Ünsal, Suat Kaya... Ahhhh ahhh.

renkdas yanlisin var türkiyenin gelmis gecmis en iyi solbek ümit özatir tartismam bile adam almanya ikinci liginde harikalar yaratti:D

Almadi degil alamadi. Para icin rusya'ya gitti.

Bu mesaji görmemis olayim.

kimse almak istemedi hulku. elit takimlar isteseydi alirlardi hic düsünmeden ama takim icindeki benciligi ve takim oyunu bilmemesi en büyük nedenidir elit takima gitmemesi. ismi cok iyi ve bir iki özelikliler var diye overrated oyuncu. kötü demiyorum ama okadar para da hayata etmez hulk. ismi ile resmen piyasa yapmis oyuncudur . sert sutlari oluyor bazen isabetli cekilde arada sirada baskada bir nummara yok. bunuda görmezlikden gel :D:D

elit Scout ekiblerin düsünceleri bu söyleyimde sonra bana laf yetistirmeye calis hulk konusunda :asd:

Bide bu moda oldu bu ara :Z3:

birisi cikiyor...Sneijderi yedek otursun diyor ya..öyle birsey olabilir.

Tipik Türk Futbolcu Taraftari(hepsi degil elbet...ama cok cikmaya basladi):

Hayalperest Düsünceler icinde+"Kendi Kulüp Sartleri, öteki büyük takimlar ile Ayni gören"+Futbol genel bilgi ekisigi+Kendinden Emin, bi tek onun düsüncensi dogrudur.

kimse almak istemedi hulku. elit takimlar isteseydi alirlardi hic düsünmeden ama takim icindeki benciligi ve takim oyunu bilmemesi en büyük nedenidir elit takima gitmemesi. ismi cok iyi ve bir iki özelikliler var diye overrated oyuncu. kötü demiyorum ama okadar para da hayata etmez hulk. ismi ile resmen piyasa yapmis oyuncudur . sert sutlari oluyor bazen isabetli cekilde arada sirada baskada bir nummara yok. bunuda görmezlikden gel :D:D

elit Scout ekiblerin düsünceleri bu söyleyimde sonra bana laf yetistirmeye calis hulk konusunda :asd:

Almak mi istemedi kimse? Chelsea ne kadar istedigini bilmiyorsun heralde. Sacmalamaya gerek yok.

Hulk kariyerinde simdiye kadar ne yaptida bukadar isteniliyor?! yani büyük elit takimlar niye almadi hulku ve oda rusya gibi ligine gitti birisi bana mantikli cekilde anlatsin lütfen ?!

fiziki durumu ve sut özeligi yaninda ne gibi baska özeligi var hulkun positif anlamda?!

Dribling- adam geçebilme- topsuz oyun- Asist- serbest vuruş- 55 milyon euro olan bir adam sonuçta nasıl bunları yazdın hayret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt