Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu forumda öyle bir kural var. Hakaret etmiyorum, elestiriyorum. Tartisma platformu burasi.

Sende farkli birsey söylersin, güzelce tartisiriz. Bak isine, hadi nash gibi sözler olmuyor.
iyide birader insanlarin butun dusuncelerine saygi gostermek gibi sacma bir forum dunyada nerde gorulmus.burda oyle dusuncelerde insanlar olabilirki birak saygiyi sokakta gorsen linc edersin.ayrica nash falan dedigimi hatirlamiyorum uydurma.bak isine demekte hakaret falan degil

Fenerin şl'ye kalamadığını düşünürsek ki ben sanmıyorum elemeleri geçeceklerini Nani'yi o parayla alırsak ohh mis gibi :D

Ne güzel bak mutlu oldum birden :D

Hubocan, Douglas ve Kolo Toure mukavelesi biten stoperler. Ve hala bir takimla anlasmadilar. Chedjou transferi olmazsa bunlardan birini alabiliriz bedavaya.

Amrabat'tan sonra Nani'yi izlemek bir taraftara verilebilecek en güzel hediyedir diye düşünüyorum :D

Muslera

Eboue

Dany

Stoper

Riera

Solbek

Melo

Amrabat

Sneijer

Drogba

zaten 10 yabancı garanti var

+ ujfalusi

+ elmander

daha gönderilmedi

12 yabancımız var.

yabancı işi çok sıkıntılı.

nani de gelse 13 yabancı falan oluyor. zor bu iş

Ben yabancilarda yasa takilmiyorum pek. Takima seviye atlatsin yeter. Madem hedefimiz Avrupa´da basari.

Ha tabiki Terry gibi 32-33 yasindaki adamlara 10 Milyon Euro bonservis vermemek kaydiyla. Orda haklisin.

peki yabancilar tecrübeli olsun ama yerli kadromuz cok oturmus vaziyette, genclestirmek cok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt