Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi millet bir daha gelmem de stoper transferi aciklanir insallah, :ayatollah:

Ben Alperin gelişinden çok eldeki çöplerin gidişinden de memnunum

akşamada chedjou yu bildirsek süper olur bugün

kardişllerrr..

alper hamlesini şu açıdan düşünün biraz...

1-bu takımın geçen sene en iyi oynayanlarından biri engin idi, bitirdi veya bitirdiler her ne olduysa artık. engin gönderip alperi monte ediyor hoca. çünkü tarzları çok yakın birbirine kaleye dikine giden-koşan pres yapan biri. eksikleri var mı var..

2-hamit-selçuk gibi isimleri zaman dinlendirmek veya performansı düşük oyuncuları çıkartıp yedekten giren adamın kalitesine vereceklerine inanarak hoca ve yönetim bu transferi istedi..

3-nasılll melo yokken yekta idi- engin veya hamit yokken alper olacak. alper de yaşı genç ayrıca. zamanla kim bilir ilk 11 direk oynamaya başlar..

alper hamlesi müthişdir bence. sabahtan beri yazıyorum açıkcası. para-pul değil zaten meselemiz. kadroyu zenginleştirmek geleceğe dönük yatırımlar içinde bulunmak. takımın yaş seviyesi yükseldi. gidecekler-bırakacaklar olacak. 1-2 sene içinde genç yerlileri pişmesi ile sürekli istikrarı yakalamak gerek..

4231 433 , hoca ısrarla kanat oyuncusu istiyor amrabat fos çıkınca.burak a koşacaksın dediği kanata geçireceği gerçeği ne yazık ki

Ben hoca nın bir tane kanat istiyorum açıklamasını duymadım. Sen kendi kafanda bişeyler üretmişsin onu kendine inandırmışsın. Hoca tüm açıklamalarında Stoper ve Sol bek diyor.

Fenerbahce'yi transferde de gömmek cok zevkli :) 1 hafta evvel ne kadar da ümitliydiler Fenerbahce 9 Mil teklif etti ve öne gecti dediklerinde :) Stratejik öneme sahip kilit oyunculari affetmiyoruz. Bu da bana cok güven veriyor. Tesekkürler Baskan, tesekkürler Imparator

Yabanci konusu haziran ayindaki Tff kongresinde cözülcek diye düsünüyorum. Drogba en spor bakani ile görüsmesinde cidi cekilde bu konuda konusmus dogru ise söylenenler. Bizim cidi cekilde calismamiz var bu yönde mantikli cekilde. Diger kulüplerinde buna destek verecegini tahmin ediyorum acikcasi. alper transferin bukadar kolay cözülmeside buna bagliyorum acikcasi. halil ünala denilmisdri yakinda yabanci olayi kalkacak o zaman alper icin ne kadar isteye bilirsin denilmisdir büyük ihtimalde dün.

Neyse... kadromuz bu cekilde olacak büyük ihtimalde.

717061_Galatasaray_SK.jpg

Ben hoca nın bir tane kanat istiyorum açıklamasını duymadım. Sen kendi kafanda bişeyler üretmişsin onu kendine inandırmışsın. Hoca tüm açıklamalarında Stoper ve Sol bek diyor.

saçma sapan konuşma arkadaşım. ileri istiyorum bi tanede dedi, kulağını temizletip kanaltürkteki programı tekrar izle.

ileri dediği adamda drogba burak varken forvet oyuncusu olacak değil herhalde ? başkan kendi dedi q7 olabilir diye daha ne örnek vereyim sana .

1 ileri (kanat) / sol bek / stoper / melo ya da aynı seviye ön libero / alper

hocanın dedikleri bunlar

sol bek-stoper-ön libero (melo olur veya olmaz ama oraya mutlaka biri gerek)- kanat oyuncusu yerli veya yabancı.

sol bek------carlinhos haberlere göre... daha iyisi oluyorsa seçenekler çoğalır...

stoper---- buraya uzun vadeli kademe-top hakimiyeti olan hızlı biri gerek. chedjou iyidir uzun vadeli düşünürsek...

ön libero--- önce melo olmuyorsa buraya mutlaka iyi bir isim gerek..

kanat oyuncusu--- alternatif isimler çok yukarda başlayıp yıldızlardan-genç yerliye kadar gidebiliriz. burdaki en önemli nokta. amrabat ne olacağıdır. bence burda düşünülmesi gereken roben gibi isimler olmalı daha aşağısına gerek yok yabancı olarak. yerli ise arda-kerim frei olmalı..

Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor.

Bu sorunu da halledersek (7+2 veya 8+2) mükemmel bir kadro kurabiliriz.:cool::cool::cool:

Ya Fenerbahce zaten TFF'ye yabanci konusunda baski yapmali zateb. Aksi takdirde bu Galatasaray'la mücadele edemezler ki.

Bütün gözde Türk futbolculari biz kapiyoruz 3 senedir. Bi Arda Turan eksik simdi.

Transfer edersek ertesi gün TFF'ye cikarma yapar Aziz Yildirim ve tayfasi

saçma sapan konuşma arkadaşım. ileri istiyorum bi tanede dedi, kulağını temizletip kanaltürkteki programı tekrar izle.

ileri dediği adamda drogba burak varken forvet oyuncusu olacak değil herhalde ? başkan kendi dedi q7 olabilir diye daha ne örnek vereyim sana .

1 ileri (kanat) / sol bek / stoper / melo ya da aynı seviye ön libero / alper

hocanın dedikleri bunlar

Oke canım:yenieek:

Yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor.

Bu sorunu da halledersek (7+2 veya 8+2) mükemmel bir kadro kurabiliriz.:cool::cool::cool:

hocam ne yaptın ya.

7 kişi ilk 11 de olsun da.. gerisi bence sınırları olsun..

ben 7 + 4 diyorum..

1-kadroda buluncak oyuncuların en az 5 inde yaş sınırı aranmalı. 5 avrupa pasaportu taşımalı.

2-en az 2 yabancı oyuncu genç olmalı- geleceğe yatırım anlamında.

3- genel kadroda mutlaka en az 5 kişi alt yapıdan bulunmalı.

benim mantığımla bu... milli takım oynama oranlarında eklenebilir buna elbet.

Ya Fenerbahce zaten TFF'ye yabanci konusunda baski yapmali zateb. Aksi takdirde bu Galatasaray'la mücadele edemezler ki.

Bütün gözde Türk futbolculari biz kapiyoruz 3 senedir. Bi Arda Turan eksik simdi.

Transfer edersek ertesi gün TFF'ye cikarma yapar Aziz Yildirim ve tayfasi

onur kardeş. boş ver azize biz kendimize bakalım. onun ismi geçtikçe sinir oluyoruz veya gülüyoruz. adamın kendi takımına hayrı yok zaten..

bana göre alınması gerekenlerde yerliler zaten. bildiğin-milli takımlarda takip ettiğin-geleceğini sağlama almak adına..

ben arda-kerim frei hamlesi bekliyorum. büyük yabancı isimler ofans anlamında kanat olarak alınmaz ise.

alper ve kerim frei hoca geçen senlerden beri takip ettiriyor..

hani geleceğe yatırım gözü ile ben kerim frei alınması çok isterimm...

transfermarkt.com a göre CSKA'lı Keisuke Honda sezon sonu serbestmiş. Alsak nasıl olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt