Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o kalitede oyuncular o bölgede her köseden bula biliriz gibi ne güzelde anlatiyorsun :D

Bulunamazda diye bir şey yok o yüzden Melo'nun işinin hızlıca sonuca bağlanması gerek dedim çünkü 1 ay geciktik mi oyuncu bulamayız Lorik Cana ayarında adam getirmek zorunda kalırız.

Bulunamazda diye bir şey yok o yüzden Melo'nun işinin hızlıca sonuca bağlanması gerek dedim çünkü 1 ay geciktik mi oyuncu bulamayız Lorik Cana ayarında adam getirmek zorunda kalırız.

vallah melo ayarinda oyuncular benim gözümde yaya toure-xabi alonso dur. bunlarda bir ton para isterler.

trübündeki demek istedin galiba .. bu seneden itibaren 6+0+2 düsünülüyormus. 2 yabanci tribüne :SS:

drogba-meloamrabat-eboue trübünde olur :)

biz saha dışına çıkıp tribüne çıkarak çok maçta aldık bu sene.

en kötü drogba yardım antrönör belgesi alınır- atılan teknik heyer olursa kalır saha kenarında...:lol:

Catania'nın sol kanat oyuncusu Alejandro Gomez 8 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'de. (Kaynak: tuttomercato)

Catania'nın sol kanat oyuncusu Alejandro Gomez 8 milyon euro karşılığında Atletico Madrid'de. (Kaynak: tuttomercato)

Arda Turan geliyor bize demek ki diye yorumlayalım hemen. Sol kanatta oynuyor net Gomez.

Hatta Arda bitmiş diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt