Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bende kanat oyuncusunu açıklıyorum ;

Nani

Arda

Q7

kimse bilmiyordu değil mi :cool:

O 5 oyuncunun bonservisleri ve maliyetleri zaten yüksek, kanat oyuncusu ekstra bir transfer olur, maliyeti düsük birini aliriz bence, en son transfer kanat transferi olur. ama ilk önce su isimleri bitirmeliyiz.

şu sivasta kel bi çocuk var, aatif mı ne adı, bence iş yapar bizde.

Ya kardesim yemisin videolari cidi cidi . dalgami geciyorsunuz benimle ya. bu nani gelirse türkiye ligi oynanmasin cidi cidi diyorum. bir kisi eksik ciksak bile her maca sampion oluruz türkiyede. bu herif param parca yapar form tutugu zaman. durdurulmazi imkansiz birisi faul yapmadan. bu yasda 7 milyona bile gelmesi mümkün degil. 15 milyona alirsin ki oda ancak cok iyi iliskilerin varsa manu ile. formda olan bir naninin piyasa degeri 30-40 milyondur rahat hemde.

seneye sözleşmesi bitiyor bildigim kadarıylada m.uniteddan ayrılmak istiyor onun için 7 olabilir renktaş :D ama m.united nani için 12 milyon sterlin istiyodu en son

veysel sarıyıda almak gerek birkaç seneye iyice parlayacak o adam :D

the sun gazetesinin şampiyonlar ligi yılın 11'nde burak yılmaz'da var.

seneye sözleşmesi bitiyor bildigim kadarıylada m.uniteddan ayrılmak istiyor onun için 7 olabilir renktaş :D ama m.united nani için 12 milyon sterlin istiyodu en son

nanide o zaman saglik sorunumu var acaba cidi cekilde?! 12 poun ise düsünmeden veririm acikcasi. formda bir nani bizim ligde kimse tutamaz. sah tarafi param parca yapar her rakibe karsi. zieglerin halini düsünemiyorum acikcasi nani ye karsi :D aglamaya baslar herhalde yine

nanide o zaman saglik sorunumu var acaba cidi cekilde?! 12 poun ise düsünmeden veririm acikcasi. formda bir nani bizim ligde kimse tutamaz. sah tarafi param parca yapar her rakibe karsi. zieglerin halini düsünemiyorum acikcasi nani ye karsi :D aglamaya baslar herhalde yine

Nani bize gelse süper olur valla :D eksik yanımız hiç kalmaz

nani falan zor be arkadaşlar sanmıyorum bu işin olacağını. 7m euroya naniyi almak isteyecek yığınla top class takım vardır eminim. zaten 7m. euroda gerçekçi bi rakam değil nani için

Offff Nani haberleri iyice artmaya başladı noluyoruz yaa FTW en son Drogba için gelmez diyodu şimdide Nani için diyo :o

16 17 civarı bir teklifi manu kabul eder diye düşünüyorum,biz bu parayı verebilirmiyiz,suanda zor gibi ama dedikodular giderek yükselmeye başladı :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt