Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

717263_Galatasaray_SK.jpg

Şöyle bi CL kadrosu güzel olur sanki :cool:

renktaş 2. sermaye arttırımını yapamazsak sen gör o zaman döner sermayeyi.. ben tablonun o kadar pembe olmadığını düşünüyorum

renktaş 2.ci sermaye arttırımı için önümüzde engel kalmadı bizim mutlaka yaptıracaklar bu ezik fenerde biliyor 2.ci sermaye arttırımını yaparsak aramız iyice açılacak

ama bu sezon artık stad üzerindeki temliklerde kalktı vede localardanda para gelecek yani şuan için döner sermayemiz çok iyi durumda 30 40 milyon euro bonservis parası hiç düşünmeden harcayabilir yönetim

ki zaten sneijdere peşin 7.5 verdik buraka peşin 5 milyon euro verdik yani önceki gibi bilmem kaç yıllık taksitlere bölmüyoruz oyuncu bonservislerini

dahada gelişecek külüp ünal aysalda dediya zaten birkaç yıl sonra 30 40 milyon euro bi oyuncuya verebilecek konuma geliriz die

robben mi nani mi derseniz ben robben derim. çünkü sneijder faktörü var

Twitterdan transfer dedikodularına bakarken 15000 kişilik kapalı spor salonu için fenerli veletlerin Spor bakanı suat kılıça twit yağmurunu gördüm.

Arkadaş,devlet bize o arsayı verdide biz yapmadık mı ? hastane konut yapılıyor oralara,hangi alana yapılacak kapalı spor salonunu diye akıl edemiyor zeka yoksunları :SS:

Yabanci kontenjani 5e inecekse Aykut Demir'de iyi bir defans oyuncusu

Bence 10 yildan fazla süründügümüz icin ekonomik anlamda, bu psikolojiden kurtulmak da kolay olmuyor sanirim.

Ben Galatasaray icin 10 Milyon Euro´larin sorun olacagini düsünmüyorum artik. Gelirlerimiz ortada, basardiklarimiz ortada.

Sadece TFF´den elde ettigimiz gelir 30 Milyon Euro´dan fazla. Bir bu kadar da CL´den kazandik bu sene. 50-60 Mil de Arena´dan.

Fenerbahce her transfer ettigi yabanciya 10 Milyon Euro veriyor, hicbirsey olmuyor da, biz verince mi sorun oluyor?

Nani´yi de cok rahat aliriz, üstüne bu tip bir futbolcu daha aliriz, hicbirsey de olmaz bize ekonomik anlamda. Acikca söyleyeyim yani

renkdaş biz fener gibi salak mıyız ya, 10 m'na adam alalım. sneijder en güzel örnek. rahat olun başgan nani'yi çoook rahat 7ye kapatır ki kapatmazsa da sorun değil olmasa da olur bence.

Bence 10 yildan fazla süründügümüz icin ekonomik anlamda, bu psikolojiden kurtulmak da kolay olmuyor sanirim.

Ben Galatasaray icin 10 Milyon Euro´larin sorun olacagini düsünmüyorum artik. Gelirlerimiz ortada, basardiklarimiz ortada.

Sadece TFF´den elde ettigimiz gelir 30 Milyon Euro´dan fazla. Bir bu kadar da CL´den kazandik bu sene. 50-60 Mil de Arena´dan.

Fenerbahce her transfer ettigi yabanciya 10 Milyon Euro veriyor, hicbirsey olmuyor da, biz verince mi sorun oluyor?

Nani´yi de cok rahat aliriz, üstüne bu tip bir futbolcu daha aliriz, hicbirsey de olmaz bize ekonomik anlamda. Acikca söyleyeyim yani

Nani için 10 milyon euro para değil. Adam 26 yaşında.

Bugün 10'a alırsın uyum sağlayamazsa 2 sene sonra gene 10'a satarsın..

Nani gibi adamdan kolay kolay zarar etmezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt