Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper potuk chedjou carlinhos taylan bitti.tulun ingilterede.kerim frei bitmek üzere.jem de olumlu.bir kanat alıcaz nani liste başı.melo-umut kalıyor.

benim 5 binden fazla mesajım var bi tane bile transfer dedikodusu veremedim... yazıklar olsun bana :sad007:

alpere 6+oyuncular çok nani gelmez arda gelmez veya alamayız diyen sevgili arkadaşlarım Galatasarayımız çağ atladı gerek mali gerek sportif açıdan avrupanın en üst düzey takımlarından biriyiz hedef şampiyonlar ligi yarı finali artık bırakın muhasebeciliği para var huzur var sizde vizyonunuzu büyütün :trollface:

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.
​

Herkese iyi nöbetler diliyoruz..​

:yenieek:

alpere 6+oyuncular çok nani gelmez arda gelmez veya alamayız diyen sevgili arkadaşlarım Galatasarayımız çağ atladı gerek mali gerek sportif açıdan avrupanın en üst düzey takımlarından biriyiz hedef şampiyonlar ligi yarı finali artık bırakın muhasebeciliği para var huzur var sizde vizyonunuzu büyütün :trollface:

Gelmez diyenler totemci:)

291984_496193393805919_916341561_n.jpg

Babası Agüero, dedesi Maradona... Benjamin

Alalım şimdiden kiralayalım bir yerlere...

İlk kamp ne zaman?

arda naniden çok daha iyi üstelik türk, nani gelmesin yaa

BKvWwDUCcAARBtL.jpg

FB futbolcularının önünde ki çocuklarda neden TS forması yok bunuda açıklasın lütfen Ahmet Çakar

Transfer Nöbeti

gelir gelir GS istesin hepsini alır :) stada gidiyomusunuz bilmiyorum ama stadın ordaki storeyi görenler bilenler nası para bastığımızı bilir :asd:

Ölede kardeş şu korsancılar olmasa hani köprüde falan , varya sinir oluyorum

5 lira fazla ver destek ol , yok hep aynı hikaye , bir iki maçtır içeriye dadandılar acaba güvenlik ne yapıyor orada .

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt