Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BKxySHcCAAAFdcH.png

barçada sarı kırmızı olmuş :)

e o zaman bu yıl şl de barca ile kapışmak farz oldu. :)

Yok kadro yapamiyorum. Olmuyor. Herkesin hemfikir olacagi kadro kurulmuyor :) Imkansiz

Yabancı sınırı oldukça kanatlı sisteme geçemeyiz.

Önde Naniler arkada Baltalar ile yola çıkılmaz. Kanatta Hamitler arkada Coentraolar, yine olmaz.

Yabancı sayısı en az 8 olmalı mükemmel bir 4-2-3-1 takımı için.

arkadaş bizi 7 yabancı da kurtarmıyor 8 olması lazım :) bi türlü şu kontenjan işini çözemedim nasıl yapacaz ne edecez anlamadım

niye ki yazdigim kadroda 6 yabanci da oluyor. melonun yerine hamit veya alper. drogbanin yerinide burak koyudgun zaman 6 yabanci oluyor. drogba ve melo yedege cekmek ama ne kadar dogru tabiki o ayri soru isareti :SS:

bu yabanci kontenjani hal etmek gerekir bir cekilde cididen.

Sadece lig icin bir kadro yapmaya kalksak, elestiri bombardimani baslar zaten :) Buyrun

Vay efendim Melo nerde, vay efenim Drogba yedek kalir mi :) Gercekten mantikli ideal kadro kurulmuyor :)

Söylenenler, konusulanlar gerceklesecekse tabiki

717135_Galatasaray_SK.jpg

niye ki yazdigim kadroda 6 yabanci da oluyor. melonun yerine hamit veya alper. drogbanin yerinide burak koyudgun zaman 6 yabanci oluyor. drogba ve melo yedege cekmek ama ne kadar dogru tabiki o ayri soru isareti :SS:

bu yabanci kontenjani hal etmek gerekir bir cekilde cididen.

tek forvetli sistemde burak hata olur bence malum herkesin bildiği gibi ayağında top tutamama problemi var. bi de melonun yerini doldurabilecek tek türk bence gökhan inler. yani bizim yabancı konyenjanını dediğin gibi bir an önce halletmemiz lazım.

arkadaş bizi 7 yabancı da kurtarmıyor 8 olması lazım :) bi türlü şu kontenjan işini çözemedim nasıl yapacaz ne edecez anlamadım

turkıyede yabancı sayısını sınırsız yapacak tek adam var oda haluk ulusoy...Federasyon zaten galatasarayın onunu kesmeye ugrasıyor birdesenin ekmegine yag surup yabancı sayısını sınır yaparmı sanıyorsun...yaparsa cimbomun onunde durulamayacagını bilen senden baska birde federasyon var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt