Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Az önce antu'da okudum..

Nekadar asli var bilmiyorum..

Suat Kiliç.. Yabanci siniri kalksin demis..

bu yabancı sınırı meselesi düzelecek yoksa yabancı aramaz buyuk klupler

[FONT=Arial, sans-serif]NANİ tersten okunduğundan Galatasarayımızın kaptanın soyadı olması enteresan :)[/FONT]

Az önce antu'da okudum..

onu bilmiyorum ama drogba suat kılıçla görüşürken vermiş odunu. yabancı sınırı türk futbolunda enngel demiş belki drogbaba suat kılıçın aklını başına getirmiştir. :)

tek forvetli sistemde burak hata olur bence malum herkesin bildiği gibi ayağında top tutamama problemi var. bi de melonun yerini doldurabilecek tek türk bence gökhan inler. yani bizim yabancı konyenjanını dediğin gibi bir an önce halletmemiz lazım.

burak bu kadroda top tutamasza ne yazar ki aslinda. arda-nani top tutma konusunda birinci sinif oyuncular. hele hele nani. su an drogbadan haric top tuta bilen olmadigi icin olmasza olmaszimiz oluyor drogba ama nani ve ardadan sonra gerk kalmiyor o özeligi okadar.

yanlis anlasilmasin :) drogba bence bu takimin parcasi ama yabanci olayindan dolayi nerden baksan elinde kaliyor :SS:

Yabancı sayısının azalacağına eminim ben, şimdiden 8 kontratlı yabancıları belirleyelim, tribünde oturupta ses yapmayacak 2 yabancı kimler olacak ve seneye vedalaşılıp 5 yabancıya düşeceğimiz yabancımız kim olmalı?

Bu tüpçü hayatta bizim işimize gelen bir karar almaz yada aldırmazlar, tek yolu alper ve benzeri tüm yetenekli yerlileri alıp şikecileri yabancıya mahkum etmek işte ozaman sınırlama falan kalmaz, buda gerçekten maliyetli bir strateji olur.:mad:

bu takımın iskeleti belli muslera-melo-selçuk-drogba sonrada koy istediklerini ama bu 4 oyuncu olmazssa olmaz

ya çok kötü bu sezon yabancı sınırı 6-0-4 yedek külübesinde hiç yabancı oturamayacak bu durumda hiç bi külüp yedek külübesine iyi bi yabancı almaz 6-2-2 gibi bişey olması lazım

ya bu tüpcüyü kim oturttu o federasyon koltuguna. bi insan hergün tüpcüye sövermi?

Az önce antu'da okudum..

zabah yasak mıydı bakamadım listeyede değilse linkini atarım, drogba diyor kalkmalı diye bakanda milli takıma oyuncu bulamıyoruz diye cevap veriyor daha sonra webo da kalksın diyor, yani bakanın ağzından sevindirici birşey çıkmamış

Yabancı sayısının azalacağına eminim ben, şimdiden 8 kontratlı yabancıları belirleyelim, tribünde oturupta ses yapmayacak 2 yabancı kimler olacak ve seneye vedalaşılıp 5 yabancıya düşeceğimiz yabancımız kim olmalı?

Bu tüpçü hayatta bizim işimize gelen bir karar almaz yada aldırmazlar, tek yolu alper ve benzeri tüm yetenekli yerlileri alıp şikecileri yabancıya mahkum etmek işte ozaman sınırlama falan kalmaz, buda gerçekten maliyetli bir strateji olur.:mad:

biz o kadar yerlileri toplucaz sonra tüpcü diger külüpler geri kalacak diye yabancı sınırını arttıracak valla tüpcünün bitarafından kan alırlar o zaman

zabah yasak mıydı bakamadım listeyede değilse linkini atarım, drogba diyor kalkmalı diye bakanda milli takıma oyuncu bulamıyoruz diye cevap veriyor daha sonra webo da kalksın diyor, yani bakanın ağzından sevindirici birşey çıkmamış

Yasak reis ama sitenin linkini verebiliyorsun haberi paylasmadan.. O siteye yönlendirip..

Muslera

Richards Semih Chedjou Coentrao

Alper İnler Selçuk

Aubemayang/Nani Burak Drogba

Alper: 6 milyon €

Richards: 8 milyon €

Chedjou: 6 milyon €

Coentrao: 8 milyon €

İnler: 10 milyon €

Aubemayang: 14 milyon €

TOPLAM: 52 milyon €

Biraz abartı oldu ama 50 milyon €'ya neler yapılabileceğini göstermek açısından yazdım.

ya çok kötü bu sezon yabancı sınırı 6-0-4 yedek külübesinde hiç yabancı oturamayacak bu durumda hiç bi külüp yedek külübesine iyi bi yabancı almaz 6-2-2 gibi bişey olması lazım

ya bu tüpcüyü kim oturttu o federasyon koltuguna. bi insan hergün tüpcüye sövermi?

o tupcu o koltuga otururken En buyuk destekcisiydi unal aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt