Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya milli takım nedirki külüp takımları basarılı olamadıktan sonra

bi oyuncu külübünde tecrübe kazanacakki milli takımda o tecrübesini yansıtabilsin

bu durumlarda oyuncuların tecrübe kazanması hayalcilik resmen

Ama bide su durum var. Yabanci siniri kalksa eger Anadolu takimlari ezilir bu ligde. Düsünsenize mesela biz Nani'yi aldik bize kafa tutmak icin mesela Bursa bütün bütcesini 3. sinif yabanci futbolcuya vericek. Bunu her anadolu takimi yapsa adamlar ligde tutunamaz maddi olarak.

NANİ tersten okunduğundan Galatasarayımızın kaptanın soyadı olması enteresan :)

Charles-Darwin-1.jpg

Ama bide su durum var. Yabanci siniri kalksa eger Anadolu takimlari ezilir bu ligde. Düsünsenize mesela biz Nani'yi aldik bize kafa tutmak icin mesela Bursa bütün bütcesini 3. sinif yabanci futbolcuya vericek. Bunu her anadolu takimi yapsa adamlar ligde tutunamaz maddi olarak.

7 8 yabancı alacaklarına 3 tane alsınlar renktaş

Ha yabanci kontenjani da degisirse, hertürlü gömeriz onu da söyleyeyim yani :)

Fenerbahce isterse bizzat Real Madrid kadrosunu getirsin fayda etmez.

717146_Galatasaray_SK.jpg

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 3 dk

Bu yaz iki Türk futbolcunun önemli yurtdışı transferleri yapmasını bekliyorum.. Beni izlemeye devam edin..

Eğer bunlardan birisi Burak'sa -ki büyük ihtimalle öyledir- bize İngiltere'den gelecek futbolcu santrafor olabilir ;)

Muslera

Richards Semih Chedjou Coentrao

Alper İnler Selçuk

Aubemayang/Nani Burak Drogba

Alper: 6 milyon €

Richards: 8 milyon €

Chedjou: 6 milyon €

Coentrao: 8 milyon €

İnler: 10 milyon €

Aubemayang: 14 milyon €

TOPLAM: 52 milyon €

Biraz abartı oldu ama 50 milyon €'ya neler yapılabileceğini göstermek açısından yazdım.

Bismillahirrahmanirrahim

Değişmez, bence ters psikoloji yapalım indirin hatta yabancı sayısı diyelim ozaman tersini yaparlar ancak, kupayı vermeye gelemeyen adamdan ne hayır bekliyoruz, kadro süper bu arada:yenieek:

Nani ve 7 milyon. Baskan yapma ya, cikar ver bir kere 12-14 milyon iste. Deger inan bana deger :yenieek:

bu sene barca var sırada. bi yerlerinden ter dökecekler sırasında :)

bu takım 2 sene kadro kuramıyorduk- yine kuramıyoruz. nedir bu bizdeki şans anlamıyorum..:lol:

zabah yasak mıydı bakamadım listeyede değilse linkini atarım, drogba diyor kalkmalı diye bakanda milli takıma oyuncu bulamıyoruz diye cevap veriyor daha sonra webo da kalksın diyor, yani bakanın ağzından sevindirici birşey çıkmamış

ondan sonra da drogba durur mu yapıştırmış cevabı " altyapıya önem vermelisiniz " demiş

Yabancı sayısının azalacağına eminim ben, şimdiden 8 kontratlı yabancıları belirleyelim, tribünde oturupta ses yapmayacak 2 yabancı kimler olacak ve seneye vedalaşılıp 5 yabancıya düşeceğimiz yabancımız kim olmalı?

Bu tüpçü hayatta bizim işimize gelen bir karar almaz yada aldırmazlar, tek yolu alper ve benzeri tüm yetenekli yerlileri alıp şikecileri yabancıya mahkum etmek işte ozaman sınırlama falan kalmaz, buda gerçekten maliyetli bir strateji olur.:mad:

bu is tüpcüde bitmiyor. devleteki adamlarda biterki duyumlara göre kilici ikna etmisiz yabanci konusunda. bide Rte ok verirse tüpcünün babasi gelse bir sey yapamaz. zaten bu kararlari tüpcü verdiginide zanetmiyorum acikcasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt