Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sorun yabancı sınırının kalkmasıylada çözülmücek maçlar 12 kişilik takımlarla oynansın:lol:

Beyler bana yardimci olabilirmisiniz?

Galatasaray-Fenerbahce 1-2 yenildigimiz maci ariyorum, özet degil full olacak. Download sitesi fln varmi?

Alper transferinden ötürü,eskisehirli topcularla baya yakın sanırım,hatta twitter dan takip ettigim kadarıyla bi cok topcuyla muhabbeti var,ve kendisi iyi bir Galatasaraylı
Melih reiz , Burak ve Quaresma'dan bir ortak paydamiz var Potuk konusunda ne dusunuyorsun ?

bu is tüpcüde bitmiyor. devleteki adamlarda biterki duyumlara göre kilici ikna etmisiz yabanci konusunda. bide Rte ok verirse tüpcünün babasi gelse bir sey yapamaz. zaten bu kararlari tüpcü verdiginide zanetmiyorum acikcasi

Şikeciler veriyor kararları zaten, çok net bir gerçek var hacım, fenerde para yok, aziz ne yapar eder biz şino-drogbayı alırken aynı ayarda adamları almaya çalışırdı, şl gelirleri vb gibi gelir mahrumiyetimidir sebep yoksa aziz koyduğu paralarımı çekiyor bilemem ama kuşlarda para yok bu kesin, aranın açılmaması için daha iyi bir yol bulunamaz sen nani-roben derken, adamlarda ciddi birşey yok, dortmunda benzemekmiş yok sistem takımı olmakmış gibi haberler yaptırıyorlar fbtv2 (entivispor) de.

Alper transferinden ötürü,eskisehirli topcularla baya yakın sanırım,hatta twitter dan takip ettigim kadarıyla bi cok topcuyla muhabbeti var,ve kendisi iyi bir Galatasaraylı

Anladim.

Anlamadigim tek nokta: Alper transferinden dolayi niye Fenerbahce'ye koymus oluyoruz?

Biktim bu tip sözlerden acikcasi. Bizim hedefimiz Fenerbahce gibi gösteriliyor.

Muslera, Eboue, Chedjou, Carlinhos, Drogba, Sneijder :D 6 yabancı oldu

Alper, Selçuk, Burak, Hamit, Semih :D 5 tanede yerli kaliteli adam var

bizim ligdeki 11imiz tmmdır :D gerisini diger anadolu takımları düşünsün

CL için bu kadro yetermi yetmez :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt