Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anladim.

Anlamadigim tek nokta: Alper transferinden dolayi niye Fenerbahce'ye koymus oluyoruz?

Biktim bu tip sözlerden acikcasi. Bizim hedefimiz Fenerbahce gibi gösteriliyor.

:yenieek:

aynen. ben onlar gibi bu sidik yarisina katilmamiza istimiyorum acikcasi. onlarin en büyük basarisi bizi yenince olan bir camia.

biz real madride elenince üzülen camiayiz resmen. aradaki fark muthis. visyon farki var. bizim aldigimiz oyuncu bizi secmis... bundan dogal bir sey varmi simdiki devirde?!

adamlar gecen yazisinda tek büyük fb diye yazmis ama asil olan tam tersidir su anki durumda. herseyi ile tarihi ile ve serefi ile bu ülkenin tek büyügü Galasaray kalmisdir acikcasi. digerlerin büyükleri kendilerine göre . bizim büyüklügümüzü ama dünya kabul etmis durumunda

Melih reiz , Burak ve Quaresma'dan bir ortak paydamiz var Potuk konusunda ne dusunuyorsun ?

Abi cok iyi topcu,sanırım karakteri de iyi,kolay kolay bozulacak bi cocuk diil gibi sanki,ona uygun ortamı yaratmalıyız bence taraftar olarak daha önemlisi kulüp olarak,beklentileri cok yüksek tutmamamız lazım,kalitesini neler yaptıgını biliyoruz neticede ve ligden su an alınacak en önemli yerli topcuyu kadromuza kattık,bi kere Alper'deki özellikleri su an ligde cok az topcuda var,süratli dikine giden,agresif,pres yapan,patlaması kuvvetli olan topcu,eksikleri de var tabii ve bence en önemli eksigi son vurusları,mesela milli takımda buraka attırmak istedigi bir pozisyon vardı,keza izledigim bir fener macında da kaleye kadar cok iyi geliyor topla ama o noktada acemice isler yapabiliyor,o bölgelerde daha sakin olması lazım,e tabii fiziken de gelismesi lazım azıcık daha,ama 22 yasında daha ve Fatih hoca'yla calısacak,kısaca büyük isler yapacaktır insallah Alper...

Burdan maçlarla ilgili videolar istemeniz yasak arkadaslar!

Hem siz hem biz forum olarak zor durumda kalabiliriz.

LIGTV bunlara yaptirim uygulayabiliyor.

Lütfen link istemeyin ve paylasmayin, gereksiz yere ceza almayin.

Abi cok iyi topcu,sanırım karakteri de iyi,kolay kolay bozulacak bi cocuk diil gibi sanki,ona uygun ortamı yaratmalıyız bence taraftar olarak daha önemlisi kulüp olarak,beklentileri cok yüksek tutmamamız lazım,kalitesini neler yaptıgını biliyoruz neticede ve ligden su an alınacak en önemli yerli topcuyu kadromuza kattık,bi kere Alper'deki özellikleri su an ligde cok az topcuda var,süratli dikine giden,agresif,pres yapan,patlaması kuvvetli olan topcu,eksikleri de var tabii ve bence en önemli eksigi son vurusları,mesela milli takımda buraka attırmak istedigi bir pozisyon vardı,keza izledigim bir fener macında da kaleye kadar cok iyi geliyor topla ama o noktada acemice isler yapabiliyor,o bölgelerde daha sakin olması lazım,e tabii fiziken de gelismesi lazım azıcık daha,ama 22 yasında daha ve Fatih hoca'yla calısacak,kısaca büyük isler yapacaktır insallah Alper...

ceza saha icine girdigi zaman tuhaf isler yapior gercekden alper. yani klasina yakismayan olaylar yapior. heycan yapior resmen. o ceza alanina girdigi an kalbi küt küt mü yapior ne :)

tercübe kazandikca oda düzelir. sert sutu var alperin ama.

nasil derler daha soguk kanli olmasi gerekir o bölgelerde. biraz bizim suat kaya ya benzetiyotum acikcasi o konuda kendisini.

Burdan maçlarla ilgili videolar istemeniz yasak arkadaslar!

Hem siz hem biz forum olarak zor durumda kalabiliriz.

LIGTV bunlara yaptirim uygulayabiliyor.

Lütfen link istemeyin ve paylasmayin, gereksiz yere ceza almayin.

lig tv degilde bazi kuslar oraya dogru ötüyordur sif giciklik olsun diye.

Nani 7 milyon'a olmaz, geciniz. Nani'yi istiyorsak 12-14 milyon gözden cikarmaliyiz.

34cimbom34 ‏@34cimbom34 25 sn Burak'a iyi teklif gelirse satılacak hep iyi haber olmaz birazda kötü haber verelim

Zaten söylemek istemesek de hepimiz bunu biliyoruz. Umut ve Necati´yi bu yüzden aliyoruz zaten Drogba´nin alternatifi olarak.

Tek forvete gecis yapacagiz cok büyük ihtimalle. Burak varken tek forvet oynayamazsin. Sorun cikar. Yedek kalacak adam da degil.

Versinler 20-25 Milyon satalim. 15 Milyon gibi rakamlar bana yetmez

Zaten söylemek istemesek de hepimiz bunu biliyoruz. Umut ve Necati´yi bu yüzden aliyoruz zaten Drogba´nin alternatifi olarak.

Tek forvete gecis yapacagiz cok büyük ihtimalle. Burak varken tek forvet oynayamazsin. Sorun cikar. Yedek kalacak adam da degil.

Burak yanılmıyorsam 27 yaşında max 17 milyon verirler gibi geliyor bana ama büyük sükse yaptı iyi fiyata satarsak bir forvet ihtiyacımızda doğabilir.

30 milyona sat gitsin.

arda 15 milyon

nani 15 milyon

Buraktan alınan paranın bi kısmı trabzona gidicek o yuzden 20 mn € dan assagısına baskanın bırakcagını zannetmiyorum.. Heleki yabancı statüsü degişmezse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt