Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya gercekten yavas yavas Seref Aydin Reis´i getirin buraya :) Sözlükten mi ulasirsiniz ne yaparsiniz bilemem artik.

Isimler havada ucusuyor anasini satayim. BCA da Ronaldinho diyor :) Kücümsemeyin, 2 senedir duyumlari saglam. Ali Dürüst sayesinde :) Yegenidir kendisi

S.a arkadaslar bu dönemde ilk defa giriyorum nöbete...

Nani demisler, allah diyorum. Unutulmamaliki sözlesmesinin son senesi, yani piyasa degerinin cok daha altinda transfer olur bu yüzden. Ha 7 bencede zor ama 10-12 civari halledilebilir. Önemli olan yilliginin cok ucuk olmamasi. Keitadan sonra bir taklaci, daha ne olsun.:yenieek:

Nani haberin ilk kaynagi ********************* ve Aysal baskandir. yabanci basinda yazmay baslamisdi hata ve halen yaziyorlar naniyi. ben gelecegini pek zanetmiyorum acikcasi.

Alın size benim kadrom :D Yabancı sınırını salla :D

n9kwf.png

Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 31 sn

Galatasaray antrenörü Duygu Erdoğan bugün istifa edecek...

Ben geçen sene bayağı sert eleştiriyordum Başkan'ı ama gerçekten rüştünü ispat etti bize. O yönden artık içim çok rahat.

Tanımadığımız için geçen senelerde ağır eleştiriler bi nebzeye kadar mazur görülebilir ama artık eleştiren ayıp eder.

Ligin en iyi yerlilerini süpürme olayı ise muhteşem. Alper oynamasa bile (Ki bence oynayacak) yedek kulübemiz güçlenir, yedek kulübemiz gerçekten çok zengin değildi bunu kabul etmek lazım. Yönetim o kadar güven verdi ki bizlere aklıma bile gelmiyor transfer mevzuları. Eminim iyi birilerini alacağız. Almasak bile eleştirmem o raddedeyim. :cool:

Hayirli ugurlu olsun. uzun yilar hizmet eder umarim camiamiza ve Galatasaray sadece bir spor kulübünden daha fzla oldugunu hemen anlar. Biz bir 25 milyon nüfusli Aileyiz :)

Eskişehirspor'un genç yıldızı Alper Potuk için Galatasaray ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı. Alper de imza için İstanbul'a geliyor.

Alper Potuk'un Galatasaray'a transferi yarın mutlu sonra bitiyor. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Ünal Aysal ile Eskişehir başkanı Halil Ünal arasında yapılan anlaşmanın ardından Alper de Galatasaray'ın teklifini kabul etti.

Genç futbolcu yarın İstanbul'a gelerek kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Alper Potuk'un sözleşmesinin detayları hakkında tüm ayrıntıları bu gece TurkFutbol.Com'da okuyabilirsiniz.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

Alper transferi rekabeti arttıracak. Bana göre sağ kanatta deneyeceğiz Alper'i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt