Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bekledik yollarını hani

bırak manu'yu gel hadi

arbeloa'ya attığın tekme efsaneydi

gel artık rüzgarın oğlu nani

alıntıdır

Bizim defanstaki en büyük eksiğimiz pozisyon bilgisi zayıf stoperlerden oluşmasıydı. Eğer Chedjou'nun pozisyon bilgisi denildiği kadar iyiyse en azından ligde bu sene yaşadığımız sıkıntıları yaşamayız ki bu sene Ujfa da dönecek.

nani almak daha kolay. senjder dünya basınını salladı, nani sadece türkiyede ve bulunduğu ülkede sallar.

para-şöhreti geçiyorum.

nani ronoldo yüzünden kalbur üstü durumda medyada olmadı. snejder ve roben hollan milli takımının en asları idi. portekiz milli takımında kaynaklanan bişey..

david villayı gibi düşün. torres gölgesinde kaldı hep. dediğim gibi para vs durumlarımdan değil..

bunun ünlü olup olmamakla alakasi yok adam senelerce EPLde basarili olmussa ve bu kadar yetenekliyken 7m€ saka gibi bir rakam. Nani'nin kalite olarak degeri 20m€'ya yakindir.

Fener için değil benim için anlat renktaş, tanıyorsan tabi adamı :cool:

çok fazla takip etmedim. ara transferde videolarda gittim. daha önce izlemiştim ama denk gelmişti.

çok sağlam-teknik vs ama hız olarak eksiği var. bana göre çok sağlamdır. diyebileceğim bu. detaylı şöyledi böyledir diyemem ama hava topları-müdahele-kademe anlayışı filan şampiyon ligini kaldıracak düzeydedir. eğer istediğimiz gibi de çıkarsa alışırsa buraya bana göre ferdinand ayarına gelir...

*******************muslera*****************

**eboue*****semih*********chedjou***carlinhos**

*****************melo**********************

****alper*********sneijder*************selçuk***

****drogba*********************burak*********

lig için eboue/hamit-sabri carlinhos/hakan değişiklikleri yapılabilir.

bunun ünlü olup olmamakla alakasi yok adam senelerce EPLde basarili olmussa ve bu kadar yetenekliyken 7m€ saka gibi bir rakam. Nani'nin kalite olarak degeri 20m€'ya yakindir.

okey ama yas olarak gelecek olarak bakılır transfer edilirken 20ye alsan 3 sene sonra 20'nın 4'te 1'ne satarsın ancak o yuzden 7-12 rakamları dönüyor

Monanco,Porto'dan Moutinho ve James Rodriguez'i 70 m € karşılığında transfer etti. --SkyItalia--

millet uçmuş arkadaş bizde burak+selçuk'a 100 mü istesek napsak

iyide bende diyorumki, bu kadar uzun zamandır oynayan adama büyük talipler yoksa başka takımlardan buda bazı oyuncuların arkasında kalmasıdır. bonservis ile alakasıda yok bence. o paraları vermek isteyen verir, büyük takımlarda marka dır bazı durumlar.

torres gider parayı döker, ama naniye o kadar vermez ve almaz. yetenek olarak-takıma katkı anlamında nani çoğu adamdan faydalıdır.

yani almak zor değil, snejder gibi adamı almak daha zor. bu benim görüşüm.

Monanco,Porto'dan Moutinho ve James Rodriguez'i 70 m € karşılığında transfer etti. --SkyItalia--

millet uçmuş arkadaş bizde burak+selçuk'a 100 mü istesek napsak

O nedir ya kafayı yemişler görende Messiyle Ronaldoyu alıyorlar sanıcak.

adamlar da saf degil herhalde degeri 20 küsür olan adami 27 yasinda diye daha ucuza verelim mi diyecekler

biz manuda bahsediyoruz. manu böyle şeyler yapması normal.

1-yeni bir teknik adam var

2-artık yıldızlara yönelik çalışma yapacaklardır. belki de yeni tadlar peşindeler.

70 milyon euro mu. o kadar para verilirmi laa? bizim başkan yatırım yapacaksa gitsin portekizden takım alsın..:asd:

Şu ülkenin adı başka bir isim olsa Selçuk ve Burak'ı 80 milyon euro'ya satardık kesin.:asd: Harbi diyorum futbolun bir tadı kalmıyor böyle takımları görünce.

biz manuda bahsediyoruz. manu böyle şeyler yapması normal.

1-yeni bir teknik adam var

2-artık yıldızlara yönelik çalışma yapacaklardır. belki de yeni tadlar peşindeler.

bilmiyorum firsat olursa belki, cünkü Manchester United ben Nani'yi satiyorum dedigi anda bence bircok kulüp teklif götürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt