Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.708
- 15.645
- 2.108
Cevap: Transfer Nöbeti
Nani ile Quaresma gelirse amrabat ile yollar ayrılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana tepki gösteren renktaşlarım çıkabilir ama ben Quaresma'yı Nani'den daha çok istiyorum.Eğer Burak gitseydi ve kanatlı bir sisteme geçseydik Nani'de her şartı zorlamalıyız derdik belli ki bu sezon tutmuş bir 4-4-2'de devam ediyorsak seneye de 4-3-1-2 ile gitmeyi düşünüyoruz ve bu neticedeki kadro planlamasında bonservissiz bir Quaresma'yı almak mantıklı ve tutarsa en iyi transferimiz olur tutmazsa da büyük bir kaybımız olmaz.Quaresma Beşiktaş'ta başarısız değildi zaman zaman istikrarsızdı o kadar ve Quaresma'ya Ronaldo'dan daha iyi dedikleri günler aklımda ve Quaresma'nın potansiyeli Nani'den daha yüksek ve daha iyi bir doğal yeteneğe sahip bence ve Fatih Hoca oyuncuları potansiyellerine ulaştırabilen bir hoca.Bugün Melo'nun açıklaması çok güzel Fatih Terim sayesinde çok çalışıyoruz.Quaresma'nın son şans olarak Fatih Hoca ve Piri'yle çalışma ihtimali kendisi için çok büyük şans.
İnşallah diyelim, bu imkanlar ile alamayacağı adam kalmaz.
umarim böyle olur ki öyle olacaginida tahmin ediyorum. karsisina da kimse cikmaz ve cikamazda. ezer gecer secimde![]()
At kuyruklu iğrenç insanlar gelmez inşallah yönetime.
Verim alamadık koca sezon su adamdan,bi Kayseri'deki Nordin'e bak bir de bizdekine...
Adnan Öztürk'ün yönetimde olması lazım. Umarım karşısına falan çıkmaz Aysal'ın. Bir dönem daha Aysal baskan olmalı. Sonra ki başkanımız ise Adnan Öztürk olmalı..
bu ne biçim yorum şimdi??
Abartıcam ama Ronaldo'yu bile ikna eder bu adam :/
Ve , bu adamın neyini seviyorum biliyomusun , yaptığı bütün harcamaları kendi cebinden yapıyo bişey yaparken.
Sırf Galatasarayı zarara sokmasın diye. Böyle bi adam Haldün Üstünel. Bizim bu adama kucak açmamız gerekiyor.
Orası ile burası çok farklı tabi şaşırdı adam. Neyse hayırlısı olsun verdiği ufakta olsa katkıdan dolayı teşekkür edilip yollar ayrılır.
Verim alamadık koca sezon su adamdan,bi Kayseri'deki Nordin'e bak bir de bizdekine...
Harikulede bir yorum gerçekten kutluyorum arkadaşı.