Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adnan öztürkü ben de seviyorum ama çatlak seslerden biri de oysa o da gitmeli. başkan kendisiyle aynı fikirleri paylaşan insanlarla yola devam etmeli. adnan öztürk gelecek de birgün kendi projelerini sunar beğenilirse o da başkan olur zaten amacı da o belli.

amaci o. hata aysal baskana karsi muhalefet kurmak isteyende kendisi malesef. inan kirac son anda durdurdu onu operasyonu durdur diye. inan kiracin oglu gibidir kendisi ve baskanliga o düsünülüyor liseli dedigimiz taraflarindan.

unutmayin kirac aysalin secilmesinde büyük rol oynamisdi. 100 milyon dollar ile geliyor diye aysali secin demisdi.

aysal ya kiraci kandirmisdir bu konuda yada böyle taktik düsünüldü secilsin diye. sonucda camianin disindan gelen birisi aysal baskan.

Adnan özürkün baskanlik calismalarinada bakarsak bu olayin dogru oldugu gözlenmektedir malesef.

Bunlar gercekler . bu camianin icinde herzaman böyle tuhaf savaslar olmusdur ve olacakda malesef. Aysal baskanin ama bu konuda en iyi secenek olduguna inaniyorum acikcasi. is bilgisi kurumsalasma yöneticiligi türkiyede yokdur.

evet beyler seçime gidiyoruzz...

a.albayrak açıklamadan analdıım kadarı ile ayrılıyor..

[h=1]Galatasaray Spor Kulübü’nden Duyuru[/h]

Zorlu, yorucu ama son derece başarılı iki yılımızın sonunda bugün yapılan toplantımızda bazı Yönetim Kurulu üyesi dostlarımız dinlenme haklarını talep etmiş bulunuyorlar.

Bu nedenle bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gitmek ve yönetimi yenilemek kararı alınmıştır.

Kulübümüze hayırlı olması dileklerimizle camiamıza duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

resmi sitedeki açıklamaya bakarsak abdürrahim albayrak bırakıyo :heyo:

Albayrak ve Adnan Öztürk diyorlardı ama bilemeyeceğim.

Sedat Doğan, Emir sarıgül ve Ali Dürüst kalacakmış. Diğerlerini bilmiyorum.

Yeni bir yönetim kurulu, uzayacak görev süresi ambargo koyacağımız lig büyüksün Ünal BAŞKAN.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Albayrak'tan yönetimde değilde Fatih Hocanın ve futbolcuların yanında başka bir görev verilse çok daha iyi olur..Profesyonel yönetimden uzak olacak ama kulüpte futbolcularla beraber olacak şekilde..

Q7'yi istemek nasıl bir kafadır anlayamıyorum, adam bütün isleyen takımın içine edebilir

Albayrak gidiyor anlaşılan bize ivme katacak bir gelişme bence sayın albayrak çok sempatik ve hepimizce sevilen bir kişilik ama hem çok yoruldu hem de görüş ayrılıkları herkesin canını sıkıyordu olması gereken oldu hizmetleri için sonsuz teşekkürler kendisine

Transfer görüşmesinde Albayrak yokmuydu Alperin ? Bırakmasın Albayrak ya

İbrahim'i alsak nasıl olur BJK'den ?

Gökhan Zan'ı ayarttığımız gibi.

Sözleşmesi bitmişşşşş

Ya q7 isteyenler kusura bakmayın kardeşlerim tamamen Show isteyen takım oyununu hiçe sayan taraftardır.Öyle oyuncu isteyen taraftarın vizyonu sıfırdır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt