Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Q7 ile ta devre arasında bile anlaşılmış olabilir. Zira ta o zamandan hem 5 milyonu ödememek için hemde form tutması için gittiği söyleniyordu

Katar'a gidip form tutacak ha:) Bir tane örnek göster oralara gidip de formda gelen?Hele ki bu örnek karakter yoksunu quaresma olacak

Chedjou--6,5 mn €

Alper--5,5 mn €

Melo--3,5 mn €

Carlinhos 4 mn €

Yaklasık 4 oyuncuya 20 mn € bonservis vericez gibi duruyor eger haberler dogruysa baskan 30 mn € bütce vermiş Hocaya Bu yuzden dolayı q7 olursa olur eger butce daha fazlaysa q7yi falan almayız..

Katar'a gidip form tutacak ha:) Bir tane örnek göster oralara gidip de formda gelen?Hele ki bu örnek karakter yoksunu quaresma olacak

maç yapmak ayrı şey gidip avrupada yedek beklemek ayrı şey. Hızlı bir çözüm olarak bu bulunmuş olabilir. Tabi bunlar varsayım. Bir tane örnek diyorsun dah önce böyle bir durumla karşılaşıldığını sanmıyorum en azından ben duymadım

maç yapmak ayrı şey gidip avrupada yedek beklemek ayrı şey. Hızlı bir çözüm olarak bu bulunmuş olabilir. Tabi bunlar varsayım. Bir tane örnek diyorsun dah önce böyle bir durumla karşılaşıldığını sanmıyorum en azından ben duymadım

keita lille'e gitmeden önce katarda oynuyodu sanırım.demekki arada bir de olsa denk geliyo.

Arap liginden parlayan oyuncular var ama bozuk saat misali Zaratede öyle mesela q7 artık düşüş döneminde en son cagre olarak listede bence zaten eger bonservis talep ederlerse alınmaz aynı keitada oldugu gibi vazgeceriz

quaresma'ya sorunlu demek normal ama bunu diyenlerin yüzde %80'i fernandes'i beğenmesi çok ilginç :)

napoli bir aralar burak yılmazı istiyordu buragın satılmasına siddetle karşı çıkmama ragmen para+gökhan inleri verirlerse kafam allak bullak olur olma olasılıgı sence renktaş?

cavani'yi satip forvet alirlar, orta sahadan adam gönderip forvet almaz kimse kolay kolay.

neden illa Haldun Üstünel sanki transfer yapamıyoruz evet zamanındaki nöbetler efsanedir ama Aysal başkan geldiğinden beri nirvana yaptık.

kaldi ki haldun üstünel transferlerinin hicbiri tutmadi (adnan polat dönemi) keita elano misimovic gibi adamlara milyon eurolar verdik 1 sene sonra zararina gönderdik..

kaldi ki haldun üstünel transferlerinin hicbiri tutmadi (adnan polat dönemi) keita elano misimovic gibi adamlara milyon eurolar verdik 1 sene sonra zararina gönderdik..

baros neıl keıta nasıl tutmayan transfer ,keıta nasıl zararına satıldı onuda acıklarmısın

Chedjou--6,5 mn €

Alper--5,5 mn €

Melo--3,5 mn €

Carlinhos 4 mn €

Yaklasık 4 oyuncuya 20 mn € bonservis vericez gibi duruyor eger haberler dogruysa baskan 30 mn € bütce vermiş Hocaya Bu yuzden dolayı q7 olursa olur eger butce daha fazlaysa q7yi falan almayız..

umut bulut'u da transfer ederiz. bizim transfer bütcemiz her sene 20-25'dir. 30 haberi uydurma bence.

planlama yapilmis, bu belli. oyuncularin toplam maliyetleri bizim bütcemiz kadar. insallah transferlerde sorun cikmaz.

Haldun Üstünel'i gördüğüm zaman ürperiyorum.

İçip içip futbolculara sataşan ayyaşın teki.

Nefret ediyorum hele Lincolng olayından sonra,umarım gelmez.

transferde hazirana kadar yatar. alper dışında.

seçim öncesi resmi imzaları atan olmaz. yönetim tekrar seçilmeden.

yani 1 ay boyunca duyum akar sürekli. protokol filan yapılırda.

bunun 1 iyi , 2 kötü durumu var.

1-ön prtokoller yapılır- anlaşılır- seçim sonrası şov olur. daha güvenilerek çıkılır.

kötü durum

1-avrupa piyasası seçim meçim dinlemez. fiyat artabilir-oyuncu kararını farklı yerlerden kullabilir.

2-temmuz ayında kamp başlıyor. alıncak ve alınmayacak gönderilecek oyuncular resmiyet kazandırılmadan planlama yapmak riski oluşabilir.

Secim olayi cikti, duyum bombardimani kesildi :) Ona kil oldum bende zaten :)

Haldun Üstünel'i gördüğüm zaman ürperiyorum.

İçip içip futbolculara sataşan ayyaşın teki.

Nefret ediyorum hele Lincolng olayından sonra,umarım gelmez.

arkadaşım sen neyin derdindesin.

adam içiyorsa sıçıyorsa sanane? bunu burdan dillendirip ne olacak. kötü yönetici dersin farklı şekilde eleştirirsin tatrışırızda. bun söylemenin ortamı germenin ne anlamı var. ayrıca haldun üstünel transfer olarak başarılı gibi gözüksede yönetici olarak başka vasıfları görmedim ben..

Yeni yonetim seciliyor daha guclu bir yonetimle daha iyi hic ummadıgınız transferlerde olabilir...( Barcelona david villayi-Sanches i ve song u gozden cıkardı )

baros neıl keıta nasıl tutmayan transfer ,keıta nasıl zararına satıldı onuda acıklarmısın

cok sevdigim söylenemez haldun üstünel'i. baros gol krali oldugu sene disinda hicbirsey yapmadi, su baros hayranligi bir bitmedi, burak'tan iyi diyen 100 üye bulurum en az su forumda. luas neill de 1.5 sene oynadi, keita da cok az oynadi. yani verim olarak hicbiri neredeyse ise yaramamis. bir oyuncu alirken en az 2 senelik katki yapsin diye alinir benim bildigim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt