Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transferde hazirana kadar yatar. alper dışında.

seçim öncesi resmi imzaları atan olmaz. yönetim tekrar seçilmeden.

yani 1 ay boyunca duyum akar sürekli. protokol filan yapılırda.

bunun 1 iyi , 2 kötü durumu var.

1-ön prtokoller yapılır- anlaşılır- seçim sonrası şov olur. daha güvenilerek çıkılır.

kötü durum

1-avrupa piyasası seçim meçim dinlemez. fiyat artabilir-oyuncu kararını farklı yerlerden kullabilir.

2-temmuz ayında kamp başlıyor. alıncak ve alınmayacak gönderilecek oyuncular resmiyet kazandırılmadan planlama yapmak riski oluşabilir.

ünal aysal 3-4 kisiden bahsederken tüm galatasaray yöneticilerini kovdunuz iki dakikada. liste belli, fiyatlar belli. uzun bir aradan sonra bu sezon diger sezonlara göre daha erken bitecek transfer.

ünal aysal 3-4 kisiden bahsederken tüm galatasaray yöneticilerini kovdunuz iki dakikada. liste belli, fiyatlar belli. uzun bir aradan sonra bu sezon diger sezonlara göre daha erken bitecek transfer.

iki dakika kovmakla alakası yok...

ben iyi durumu yazmışım. olacağıda odur elbet. ama yeniden seçilmeden resmiyete dökülmez bazı şeyler...

arkadaşım sen neyin derdindesin.

adam içiyorsa sıçıyorsa sanane? bunu burdan dillendirip ne olacak. kötü yönetici dersin farklı şekilde eleştirirsin tatrışırızda. bun söylemenin ortamı germenin ne anlamı var. ayrıca haldun üstünel transfer olarak başarılı gibi gözüksede yönetici olarak başka vasıfları görmedim ben..

İçmesi konusunda herkes istediğini yapabilir kimseyi bağlamaz. Ancak transfer konusunda iyi transferler yaptı ama kendisi cebinden almadı neticede başkan al dedi, o da gidip işi bitirdi. Fazla abartmayalım bencede şu an bizim yönetimde bunları yapacak hali hazırda insanlar var.

İçmesi konusunda herkes istediğini yapabilir kimseyi bağlamaz. Ancak transfer konusunda iyi transferler yaptı ama kendisi cebinden almadı neticede başkan al dedi, o da gidip işi bitirdi. Fazla abartmayalım bencede şu an bizim yönetimde bunları yapacak hali hazırda insanlar var.

insanalrı eleştirirken şahsi yaptıkları şeyleri buraya yazmanın anlamı olmaz. görevinde ne yaptığıdır sonuçta.

ben cebinden alıyor demedim, o dönem içinde alınan isimlere bakılırsa bu bir başarıdır. mevcut durumda zaten planlı-programlı işler yapılıyor. son yazdığım satırda yönetici olarak başka vasfını göremedim dedim..

insanalrı eleştirirken şahsi yaptıkları şeyleri buraya yazmanın anlamı olmaz. görevinde ne yaptığıdır sonuçta.

ben cebinden alıyor demedim, o dönem içinde alınan isimlere bakılırsa bu bir başarıdır. mevcut durumda zaten planlı-programlı işler yapılıyor. son yazdığım satırda yönetici olarak başka vasfını göremedim dedim..

Yok bende size söylemedim.:)

Haldun Üstünel için iyi ya da kötü diyemem ama abartıldığı muhakkak. Sneijder, Muslera gibi transfer yaptığı söylenemez. Yani takımlarından kovulmak üzere olan Keita,Baros,Kewell'ı getireni bu kadar övüp, kariyerlerini rahatlıkla çok büyük kulüplerde devam ettirebilecek Sneijder, Muslera, Selçuk, Eboue gibi adamları getirenlerin yerine iyi olur demek haksızlık.

alınıtlarmı frekanslar karıştı anlaşılan.
Yok bende size söylemedim.:)

ben böyle şahsi yapılan şeyleri buraya yazılmasına gıcık oluyorum. görev olarak ne yaptığıdır. ule orta ne yaptığıdır,

ortam gerliyor. adamı seven var-sevmyen var. ortamı germenin anlamı yok..

Haldun Üstünel için iyi ya da kötü diyemem ama abartıldığı muhakkak. Sneijder, Muslera gibi transfer yaptığı söylenemez. Yani takımlarından kovulmak üzere olan Keita,Baros,Kewell'ı getireni bu kadar övüp, kariyerlerini rahatlıkla çok büyük kulüplerde devam ettirebilecek Sneijder, Muslera, Selçuk, Eboue gibi adamları getirenlerin yerine iyi olur demek haksızlık.

yani şimdi kısaca niye sevildiğini söyleyim

adnan sezgin vardı o yüzden sevildi, beklentilerin üstünde isimler geldi. o yüzden.. başka bişey yapıldımı hayır...

alınıtlarmı frekanslar karıştı anlaşılan.

ben böyle şahsi yapılan şeyleri buraya yazılmasına gıcık oluyorum. görev olarak ne yaptığıdır. ule orta ne yaptığıdır,

ortam gerliyor. adamı seven var-sevmyen var. ortamı germenin anlamı yok..

Size katılıyorum. hele ki adamın içip içmememsini tartışmak biraz abes kaçıyor. Sonuçta bu bizi ilgilendirmez.

Transferlerin etkilenecegini düsünmüyorum. Bunun yönetimle de alakasi yok cünkü Ünal Aysal sadece yönetimi yeniliyor.

Zaten karsisina ciddi bir adayin cikacagini da düsünmüyor hic kimse. Secim karari alacaklarini herkes biliyordu zaten aylardir.

Bosuna calisma yapmadilar yani. Transfer islerini bitirip bu secim olayina konsantre olmak icin yapildi hersey.

1 ay gibi cok uzun bir süre var. Bunun ne demek oldugunu biliyormusunuz? Asla öyle birsey olmaz.

Serdar Aziz muhabbeti dönüyor yine. Menejeri aciklama mi yapmis? Söz verdik diye?

Transferlerin etkilenecegini düsünmüyorum. Bunun yönetimle de alakasi yok cünkü Ünal Aysal sadece yönetimi yeniliyor.

Zaten karsisina ciddi bir adayin cikacagini da düsünmüyor hic kimse. Secim karari alacaklarini herkes biliyordu zaten aylardir.

Bosuna calisma yapmadilar yani. Transfer islerini bitirip bu secim olayina konsantre olmak icin yapildi hersey.

1 ay gibi cok uzun bir süre var. Bunun ne demek oldugunu biliyormusunuz? Asla öyle birsey olmaz.

bende etkileyeceğini düşünmüyorum ama etik olarak (hep bu yüzden kaybettik bazen) resmi imzayı atmak için, seçimden istersen 1 oy ile kazansın isterse 3000 farkla bu böyle olur bence.

başkan o kadar isim saydıktan sonra zaten planlama-liste çoktan görüşülmeye başlanmıştır..

ama şunu da unutmayalım alper potuk meselesinde a.albayrak ve ali dürüst görüşme yaptılar. yorula nveya ayrılmak isteselerde zarar verici adımlar atmazlar. bana kalırsa deva mederler..

hadi iyi nöbetler. nöbette sakin durun... bundan sonra ana gündem seçim olsada.

ırkçılığı-yalanı unutma unutturma...

son dakika: ünal aysal:"15 kişide yoruldu,bakıcaz artık":confused::confused::confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt