Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Iyi oyuncu gercekten kapali defanslara karsida pismiyor etkili oynuyor.Amrabatla takas filan yapalim gelsin.

normalde anadolu takımlarından kanat oyuncusu istemem ama bu adam çalım yeteneği hızla değil teknik ile ilgili. mesela ahmet ilhan özek gelse hiç bir şey yapamaz bizde aynı yiğit gökoğlan gibi. üstelik öz güveni yüksek bir adam. ama amrabat da böyle gözüküyordu teknik bir oyuncuydu ama olmadı. o yüzden istemem yani.

Haldun Üstünel için iyi ya da kötü diyemem ama abartıldığı muhakkak. Sneijder, Muslera gibi transfer yaptığı söylenemez. Yani takımlarından kovulmak üzere olan Keita,Baros,Kewell'ı getireni bu kadar övüp, kariyerlerini rahatlıkla çok büyük kulüplerde devam ettirebilecek Sneijder, Muslera, Selçuk, Eboue gibi adamları getirenlerin yerine iyi olur demek haksızlık.

O zaman ki imkansızlığa göre ne adamlar getirdi. Şimdi ki maddi imkanlara göre neler yapar siz düşünün..!

normalde anadolu takımlarından kanat oyuncusu istemem ama bu adam çalım yeteneği hızla değil teknik ile ilgili. mesela ahmet ilhan özek gelse hiç bir şey yapamaz bizde aynı yiğit gökoğlan gibi. üstelik öz güveni yüksek bir adam. ama amrabat da böyle gözüküyordu teknik bir oyuncuydu ama olmadı. o yüzden istemem yani.

Kesinlikle haklisin renktas,ben de bu adami dikkatle izledim kesinlikle bilerek oynuyor futbolu Fransa altyapisi aldigi belli oyle dedigin gibi acik alan bulan tek avantaji hiz olan oyunculardan degil.Ahmet,Yigit filan teknigi 0 hiziyla is yapan oyuncular,Serdar ise hem teknik hem hizi var.

Juventuslu Cheiellini bu gece istanbula geliyor.. transfer yada tatil amaçlı olabilir bilmiyorum.. Bize, fenere yada kasımpaşa olabilir.. yada sadece başka bir sebeptende olabilir 23. 00 civarlarında istanbula inecek chiellini ...

Juventuslu Cheiellini bu gece istanbula geliyor.. transfer yada tatil amaçlı olabilir bilmiyorum.. Bize, fenere yada kasımpaşa olabilir.. yada sadece başka bir sebeptende olabilir 23. 00 civarlarında istanbula inecek chiellini ...

Cheillini geliyor Istanbul'a.Hemde bize,fenere ve kasimpasa olabilir.Ne desem bilemedim renktas.

Kesinlikle haklisin renktas,ben de bu adami dikkatle izledim kesinlikle bilerek oynuyor futbolu Fransa altyapisi aldigi belli oyle dedigin gibi acik alan bulan tek avantaji hiz olan oyunculardan degil.Ahmet,Yigit filan teknigi 0 hiziyla is yapan oyuncular,Serdar ise hem teknik hem hizi var.

ama bu amrabat yüzünden anadoludan alınacak kanat oyuncusuna güvenemem artık maalesef:sad007:

Aslında bu sene ki kadro korunsun, üstüne 1 stoper bir sol bek alınsın yeterdi. Melo'nun mutlaka alınması lazım.

Serdar Gürler geleceği çok parlak bi oyuncu inş gelir ya ama direk 11de oynayamaz bizde

Saffet Ulusoy gelirse yanında kankası topçuyu da getirir ;) :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt