Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabanci futbolcu almaya gerek yok ligden zaten cok ekstrem futbolcular olmadan.Serdar yerli kontenjanindan is yapar herturlu,elimiz mecbur Turk oyuncular bulmak zorundayiz.

aynen türk oyuncu da bu riske girmeye mecburuz ama yiğit gibi isimlerde gireceğimize serdar gibi isimlerle girelim. yiğitin bir kontraatak oyuncusu olduğu çok belliydi

serdar gündemdeyse alalım iyi oyuncu senelerdir kadro tutulan çağları verelim karşiliginda nasıl :)

Chedju'dan haber var. Liverpool'a yeşil ışık yakmış :( Kaynak: Sporx

Serdar Gürler çok abartılmamalı ama burada alınmasın diye yırtındığımız Yiğit'ten kötü değil kesinlikle.

ELimizde takasta kullanılabilecek Çağlar,Ufuk,Ceyhun,Kazım,Yiğit,Batdal gibi adamlarla takas edebiliyorsak sorun olmaz.Denenebilir.

a.albayrak yönetimden gitmesin yav :( o adam futbolcularla yatıp futbolcularla kalkıyodu

Chedjou isterse güle güle gidebilir Liverpooluna.Zaten kanım ısınmamıştı

Chedjou liverpool haberlerinin çıktığı anda.. Chiellini istanbula geliyor.. beyler Chiellini yi alıyoruz stopere.... hayırlı olsun ne diyelimm..

Serdar Gürler tutmazsa pek zararı olmaz.Sivrilen yerli oyuncuları almalıyız.Fransa altyapısı olmasıda ayrı avantaj.

Saffet Ulusoy ve Oguz Altay´in yönetimde nasil bir görev alacaklarini cözemedim ben sahsen.

Profesyonellikten bahsedeceksek, bu ikilinin hangi konuda profesyonel olduklarini cözemedim ben acikcasi.

Ikisini de severim, sorun o degil. Ama mantigini cözemedim bu isin ben.

Tamam chedjou iyi oyuncu alalimda kontenjan ne olacak yerli stoper alinmali

Tamam chedjou iyi oyuncu alalimda kontenjan ne olacak yerli stoper alinmali

bence renktaş tüm transferlerden daha önemli olan kişi Chedjou

bizim en önemli problemimiz defanstan top çıkartamıyoruz, Chedjouda bunun için alıyolar muhtemelen çünkü defanstan çok rahat top çıkartıyor bi orta saha oyuncusu kadar teknik yaratıcı adam

Serdar Gürler, Serdar Aziz alternatif kadro icin fena olmaz. Ikisi de cok genc. Kaybedecegimiz birsey olmaz.

Caglar, Yekta, Aydin, Ceyhun, Riera, Elmander, Ujfalusi, Yigit gibi isimlerin gideceklerini de düsünürsek, bu transferler hic de fena olmaz.

Yavas yavas piserler, yetisirler.

Chiellini_2.jpg

alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt