Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Aysal: "Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık, demek ki sözler böyle tutuluyor.. F.Bahçe ile açık arttırma yapmayız, biz çekildik.."

Büyüksün başkan..

Alpere yazık olmuş anasına avradına sövenlerin kulübüne 1 gram gelişemeyen genç futbolcuların köreldiği bir kulübe gitmiş kendi geleceği biter ben onu söyleyeyim.

Özer Hurmaci, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal, Orhan Sam, Hasan Ali Kaldirim, Ilhan Parlak vs...

Bundara artik Alper´ide ekleyebiliriz.

fenerin transfer politikası, mevki farketmeksizn Galatasarayın istediği adamları almaktır. ellerinde 10 tane ön libero varken hala oraya transfer. gerçekten bravo. stoperede chedjoyu alırlar nasılsa biz istiyoruz dimi :)

kap a vazgeçtiğimize dair bir yazı göndersinler debizde bari alper muhabbetini kapatalım

valla bana da öyle geliyo kardeşim, gereksiz rahat içim :D

yaw renktaşlar tabiki içiniz rahat olucak bir futbolcu gelmeyecekse ne olur Allah aşkına. Bu bazı gerçekleri değiştirirmi ? Ulan kuşlar okuyun bunu 2 senedir bu takım şike şike şampiyon 3. sünede hazır olun.. Unutmayın size her mayıs Bizi hatırlatır!

alperi boşverin. daha belli olmaz bu iş..hem her transfer dönemi böyle oluyo...ersan gülüm de de ağlayıp sızlanmıştınız de mi...:D ama semihi kazandık... fatih hoca ve albdülrahim abi çoktan devreye girmiştir.merak etmeyin.

bana göre gökhan inler,jem kracan ve taylan antalyalı kesin alınmalı.jem karacanı küçümsüyosunuz ama adam ingilterede oynadı.:f

üzülmenin anlamı yok başaknımız zaten belirtmiş. Alper tam da layık olduğu camiaya gitti daha geçen anasını küfür ediyorlardı. para çok şeydir ama hiçbirşey onurun söz vermenin önüne geçemez.

1. 12 Numara‏@12numaraorg30m
  2. Siz borsaya bildirirsiniz, BİZ ALIRIZ! @GalatasaraySK

3. Öffnen Schließen

1. Antworten

1. 12 Numara‏@12numaraorg30m

TRANSFER// ALPER POTUK FENERBAHÇEMİZDE!

Iyikin bu kafadaki taraftarlarla ayni takimi tutmuyorum.

Ulan suan kapida bekliyen beyinsiz kuslar,bienvenue 4 milyon sam 3.5 6.5 para eder 14 milyon adamlarin 5-6 milyon verdigi oyuncuyu bizim 90 dakika küfür ettimiz oyuncuyu 14 milyona nasil alirsin diyecenize $ikeci azizi yine büyük baskan yapiyorsunuz.

bu saaten sonra gelmesin zaten gitsin eziklere... Kimse Galatasaray´dan büyük degildir hele Alper hic degildir... yemisim alperi ailene küfür eden bendim sanki migdesiz herif...

yarın azize cipiyle almaya gider eskişehire rahat olun :)

Eskişehirliyim bu Halil Ünal kadar şeyini görmedim zaten lig bitmeden bu açıklamaları yaptığında fiyat artırmak istediğini anlamıştım ama bunu beklemiyordum neyse Aziz sevinsin seneye 4.yıldızı taktığımızda görür o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt