Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fener alir bence. Aziz Yildirim yarinki Turkiye Kupasi yenilgisi ve koltukta kalmak icin kendini taraftara ispatlamak ister. Sanmiyorum Unal Aysal bir futbolcu icin kapisacak.

Tabi burda Alperin istegide onemli eger biraz para icin Feneri tercih ediyorsa bu cocuk maldir :D

Her şeyi geçtim planlanmış olay gibi. O kadar vakit varken bizim kapa bildirmemizi beklediler.

Halil Ünal'ın da haberi vardır belki.

Sırf psikolojik üstünlüğü yıkmak için yapılmış bir hamle,Alper falan hikaye.

Tabi Alper'in de buna rağmen Fener'i tercih etmesi ayrı bir garabet harbi safmış.

benim istedigim adamlar cheydou, nani gibi bir acik, (MELO), alper olsada olur omasada !

bu kumpas bizim gücümüzü düşürmez aksine şimdi kılıçlar çekilmiş oldu

Ünal Aysalın yanında aziz denen kimki

arkadaşlar sağlık olsun resmi olarak açıkladı ezikler. Umarım alper ve karekter yoksunu başkanları gün yüzü göremez nede olsa iki emek hırsızı camiadan da böyle birşey beklenirdi :D

Eskişehirliyim bu Halil Ünal kadar şeyini görmedim zaten lig bitmeden bu açıklamaları yaptığında fiyat artırmak istediğini anlamıştım ama bunu beklemiyordum neyse Aziz sevinsin seneye 4.yıldızı taktığımızda görür o.

bende eskısehırlıyım halıl ünal ınanılacak ve guvenılecek en son adamdır

çiftcıye nasıl traktör sattığını bılıyoruz

Zerre üzülmem alper iyi futbolcu olabilir ama vah vah denecek biri değil..Sadece eskişehire su bile verilmemeli artık

462 konuk ?? Alperle ne kıvama geldiler adamlar sokaklara çıkıp kutlayacaklar nerdeyse :lol:.

Evet beyler, şimdi bizim yönetimden bir hamle bekliyorum Arda, Nani yada İnler den birisini yakın zamanda açıklasalar iyi olur.

Fenerbahce bizden oyuncu biz ondardan Kupa aliyoruz.

Fenerbahce galibiyetlere biz Kupa´lara seviniyoruz.

Aramizdaki fark.

Transfer nöbetlerinde ortam gergin oluyor renktaşlar hadi size iyi geceler.

Gitmeden şunu demek istiyorum her transfer olayında burada yönetime falan sallanıyor ama sene sonu büyük başkan diyor yine aynı kişiler gerek yok yani anlık heyecan bunlar önemli olan sene sonu şampiyon olmak.

İnşallah bu sene 4. yıldızı takacağız hadi iyi nöbetler.

benim istedigim adamlar cheydou, nani gibi bir acik, (MELO), alper olsada olur olmasada !

tiyatro bunlar. halil ünal denen şikeci iyi tiyatro oynadı ama unutmasınki bu oyunda finali biz yanarız. FİNALDE YİNE BİZİM ŞAMPİYONLUĞUMUZ VAR İNŞALLAH

[video=youtube;voFd4kI1fwo]https://www.youtube.com/watch?v=voFd4kI1fwo[/video]

Alper'in alınmaması demek harcanabilecek 5-6 milyon Euro demektir...

5 milyon €'a almışlar Alper'i..

Aslında ucuza gitmiş bence ya da tam fiyatına

İşte şimdi yıldız transferi yapıcağımıza eminim bu çok iyi oldu gaza gelicek bizimkiler.

Ulan alper potuk için üzülmeye değermi bu takım zaten bir numara alper potuk kim la gelirse iyi olurdu ama gelmezse biz hiçbirşey kaybetmeyiz.Bizim necati mahkemeye verip fesh etsin sözleşmesini geri alalım tek isteiğim budur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt