Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz 1-2 yabanci alirsak yabancilik siniri koyarlar , fenerbahce 4 yabanci filan alirsa yabancilik siniri ortadan kalkar !!

Stoch işinde de aynı şeyi yaptılar ellerinde patladı, adam daha şampiyonlar ligi göremedi devam edin devam sığırlar. :D

olmayacağı varsa olmaz.alper güzel bi kader istiyosa buranın yolcusudur.yoksa fenerde topalın yedeği olur.salih de 18 kişilk kadroya daha zor girer...özer hurmacı da arda gibiydi de mi..2009 da ne goller,ne asistler yapıyodu....bu ülkede çok yetenek var.sadece alper yok.taylan antalyalıyı alıcaz mesela.o hepsinden iyi.

Alper bu saatten sonra bzımle işi olmaz olsa bıle başkan izin vermez

Alper gelir rahat olun :yenieek:

Alper ben Galatasaraya gitmek istiyorum dedi, şimdi eğer gidip fenerde oynarsa ikinci mehmet topuz vakası. Bunların karekteri bu yapacak birşey yok, rezil olup dönüyolar anadoluya.

Yalnız bunlar emenikeyide bir ton parayla alıp şlde gruplara kalamazsa fena patlarlar:lol:

Alper gelir rahat olun :yenieek:

Usta gelmez gelmez bu saatten sonra Alperde salakça bir biat anlayışı var kulübüm kime satarsa oraya giderim diye fener bunun yolunu 2-3 hafta önceden belirlemiş bu saatten sonra dönmez dönmemeside gerekir.Ancak Alper çıkıp ben Fenerde oynamak istemiyorum dediği sürece ama böyle birşey yapmaz o çocukta.

demekki Es Es le daha transfer yapmayacaksin, Neco yu verince adamlara kolaylik gosterdik, onlar verdigi sozu tutmuyor cunku ADAM degiller, Neco bari sozlesmesini fesh edip geri gelse

Eskişehir ve sivas bunların amacı bellidir. Bunlardan oyuncu almayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt