- 16 Haziran 2010
- 208.879
- 162.509
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
bizimkiler neden daha KAP a bildiri yapmadi?
bizimkiler neden daha KAP a bildiri yapmadi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya, niye sormuyormus. Ilk ben rica ettim. Hadi sira al bakalim.
Nani de iyi ilerliyormusuz ama hiçbişe net değilmiş .Chadli listede yok.Alper olayına malumunuz cok sasırmıs.Q7 transferi olmaz dedi.Chedjou bizdeymiş büyük ihtimalle
tolgay arslan ve hakan calhanoglu var
Bizden daha kaliteli yerlilere sahip olduklarını ben de düşünmüyorum ama işe yarar yerli oyuncu sayısı bize göre daha iyi onlarda bence. Tuhaf bir cümle oldu ama anlamatmak istediğim şeyi anlatabilmişimdir umarım.![]()
Gram fenere gitmesine uzuluyorsam neyim zaten renktas
Fenerde iyi is cikarir ama buyuk bi patlama yapamaz zaten Aykut Kocamanin elinde dedigin gibi korerir Salih felan varken hele.
Tek uzuldugum nokta melo alper selcuk sinayder ortasahasi olmayacak olmasi ligi domine ederdik.
bu adamları emre utkucan izlemismidir acaba,twitterdan felan ulasabilen ulassın su adama
Nuri'yi getir başkanBiliyorum herkes üzerime çullanacak şimdi. Ama Nuri'yi Fatih Hoca'nın elinde izlemek istiyorum.
kronik sakatlıgın ne oldugunu bilmiyodur sorsan
sadece futbolculara koşu bandında nabız ölçtüklerini sanıyo sanırım
futbolcuların diş etlerine dahi bakıyolar nasıl kronik sakatlıgı olan oyuncuyu alacaklar
bilmeden konusan bunun gibi insanlara kızıyorum ben renktaş
Nani de iyi ilerliyormusuz ama hiçbişe net değilmiş .Chadli listede yok.Alper olayına malumunuz cok sasırmıs.Q7 transferi olmaz dedi.Chedjou bizdeymiş büyük ihtimalle
Hakan Hamburgla anlaşmış Tolgay tek yol...Alper seviyesinde belki daha bile iyi...
Melo hayyata fenere gitmez...
Katılıyorum Nuri şişirme bir balondur..Çok yumuşak bir oyuncu.Madrid'e gittiğinde oynayamacağından emindim.Dortmund'dan başka yerde oynayamaz.Milli takımdaki durumuda ortada