Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizimkiler neden daha KAP a bildiri yapmadi?

Nani de iyi ilerliyormusuz ama hiçbişe net değilmiş .Chadli listede yok.Alper olayına malumunuz cok sasırmıs.Q7 transferi olmaz dedi.Chedjou bizdeymiş büyük ihtimalle

Nani+Chedjou+Alper

Ulan 11e bak. Gelen gidene bes cakaridk. Senin yaptigin ismi simdi Alper.

Ha bu demek olmuyorki ligi yinede domine etmeyiz. Chedjou ile Nanide gelirse gercekten acik ara farkla yine Sampiyon oluruz.

Nuri hayatimda gördügüm en abartilmis futbolcu. Aman bizden uzak dursun, Dortmund'lu taraftarlar bile 6 milyon euro fazla diyor Nuri icin.

Bizden daha kaliteli yerlilere sahip olduklarını ben de düşünmüyorum ama işe yarar yerli oyuncu sayısı bize göre daha iyi onlarda bence. Tuhaf bir cümle oldu ama anlamatmak istediğim şeyi anlatabilmişimdir umarım. :D

Bence bitek kaleci mevkiinde dediğin gibi.

Biz bu kadar iyi durumdayken aklı selim her insanın ilk tercihi Gs olması gerekirken Alper veya vesaire neden 3 saatte f5e gidiyor bence bunu bi araştırmamız lazım

alper falan kalmıyo işte.bakın unutuldu. ne gereği var tamper topuk için bu kadar konuşmaya yapmaya.alçaldık resmen,seviyemiz düştü...bi sidikli için GS bu kadar uğraşmamalı.şampiyonlar liginde hedef büyük diyoruz şu olanlara bak...nani gelecek diyolar ama tısss forum

kronik sakatlıgın ne oldugunu bilmiyodur sorsan

sadece futbolculara koşu bandında nabız ölçtüklerini sanıyo sanırım

futbolcuların diş etlerine dahi bakıyolar nasıl kronik sakatlıgı olan oyuncuyu alacaklar

bilmeden konusan bunun gibi insanlara kızıyorum ben renktaş

Çok haklısın renktaş teknoloji bu kadar gelişmişken bir oyuncunun kronik olup olmadığı anlaşılmayacaksa kulübü kapatalım

Selçuk oyunu çift taraflı oynayan oyun kurucu. Örn: Xavi, Xabi, Nuri, Pirlo.

4-3-1-2 oynayacaksak bize box to box lazım onun için Alper'i istiyorduk.Yani ortasahada hem ileri hem geri topla topsuz mekik dokuyacak oyuncu.

Örn: Eski Emre, İneasta, Gerard, Modric

Katılıyorum Nuri şişirme bir balondur..Çok yumuşak bir oyuncu.Madrid'e gittiğinde oynayamacağından emindim.Dortmund'dan başka yerde oynayamaz.Milli takımdaki durumuda ortada

nuri balon değildir sadece belli bir düzene (dortmund gibi ) oynayabilen biri ...ne realde ne bizde nede milli takımda onun oynayabileceği sistem yok...aynı şey ilkay içinde düşnüyorum oda başka takımda pek yapamaz ....

Engini kazanmaya çalışalım siz ne kadar beğenmesenizde elimizde Emre Çolak gibi bir potansiyel var mantalite olarak düzelse kendi içimizden çıkartırız.Ama her ne hikmetse bu çocuğu yeme politikası var siz atlamadan hemen söyleyim bu sene berbat oynadığı maçlar çok oldu ama potansiyeli olduğu gerçeğini ondan önceki senede ne kadar iyi oynadığı gerçeğini değiştirmez yeterki mantalite olarak düzgün olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt