Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

öncelikle melo transferi bitsin sırasıyla chedjou,nani,arda,kerim frei inşallah

Beyler önce sunu bi anlayın kimse melonun yerine inler gelsin demiyor....

Fatih Terim: Melo kalsın veya gitsin ekstra bir ortasaha oyuncusu alıcaz..

Yani biz diyoruzki melo kalsın aynı zamanda inler gelsin.. Ayrıca Melo kalmalı..

So dakika bir duyum aldim. Baskan Morattiyle Italya'da yemek yiyormus su an. Sneijder'in transferi hakkinda olabilirmis. Gelirse forum yikilir benden soylemesi. Insallah dogrudur.

3-5 mesajlı elemanlar türemeye başlamış şikeci Aziz tayfasından olma ihtimalleri yüksek

Re: Transfer Nöbeti

1 Alper gider 1000 Alper gelir iyi futbolcu olmak Galatasaray ın değerlerinden önde gelmez Alper i napıp edip almalıydık diyen arkadaşlara söylüyorum yarın öbür gün başka bir futbolcu içinde açık arttırma ortamı oluşursa bugün Alper e ihale yapanlar yarın x futbolcuya aynısını yapıp daha fazla istiyecekler.Bugün 6-7 milyon euro yarın 10-15 isteyecekler.Başkanımızın dik duruşu eksiklik değil doğru olandır.Eskişehirle bir daha transfer alışverişine girmemek tüm Anadolu kulüplerine tavır olacaktır.

Saçmalıyorlar çünkü. Seçimle meçimle uğraşacaklarına biz bu kadar güçlüyken köpek fenere bu kadar önemli futbolcuyu kaptırmak nedir? Bir şekilde alınması gerekiyordu.

Neden ısrar ediyorsun hocam halil ünal fazla fiyat istese biz çingen pazarlığı yapsak neyse ama adam kalkıp tamam size sattım demiş dediğinin üstüne fenere satıyor biz napalım tamam kapa bildirimi hataydı ama her ne koşulda olsun bu adamı alamayacaktık zaten gaza gelip 10 a 15 e mi alsaydık ?

Beyler tamam Alper bizim icin eksik olan tarzda bi oyuncuydu ama bu kadar paraya degmez.Birsuru yabanci altyapi gormus o tarzda oyuncu var Tolgay,Jem,Frei,Tolga gibi.Ustelik daha ucuzlar.

Herseyi gectim su kadromuzla sadece Melo'nun bonservisini alsak bile hicbir degisiklik yapmasak seneye yine Sampiyon oluruz ,aramizdaki fark bi Alperle kapanacak durumda degil.O yuzden sakin:yenieek:

kac mesajin var filan önemli degil, ama yönetime de laf atilmaz. Gitti getirdi mi Ünal Bey Selcuk Inani ?, Hamit i ? Drogbayi ? Muslera yi ? Melo yu ? Sneijder i ? iki tane sampionluk da geldi mi ?

ozaman susacaksiniz, bi transfer yüzünden, vurulmaz böyle, belli ki tipik fener isi yine arkadan oynadilar.

Ben sıradan bir mesaj yazdım Nuri Şahin balon bir futbolcu dedim adam beni kuş yaptı.Bu kafadan adamlar varmış burada malesef.

Lan Troller doluşmuşunuz yok Falcao Gerard ağlancak haliniz var kalkmış jb geçmeye çalışıyorsunuz.Hamiti aldık bu kadar ses çıkarmadık,Sneijderi başkanınız paramız yetmedi dedi birşey demedik,Drogbaya son anda fazla verdiniz çok büyütmedik bu neyin kafası eğlenmek istiyorsanız yeni sezonu bekleyin çok eğleneceğiz.
gerrard ı dalga gecmek olarak algılıyosan galatasaraylılıgından suphe ederim senin bidahada benimle konusmamaya dikkat edersen cevap vermek zorunda kalmam

Beşiktaşli tiyatrocu oğuzhanin bonservisini arsenalden alalim. Bu alperden daha çok iş yapmazsa bizde ne olayim.

Kimse farkında değil. dün görüşmeler yapıldı ilerleme kaydedildi. Bugün öğleden sonra genel kurul kararı alınıp Albayrak ve Dürüstün bırakacağı belli olduktan sonra işi sahiplenen ve sıkı tutan olmayınca fırsatçılara gün doğdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt