Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yazdiklarimi tekrar okuyun gozden gecirin.

Ben zaten Alper Potugun bir Selcuk Inan potansiyeli oldugu icin almaliydik diyorum.

Hayır sadece 11 olarak düşünme 4-2-3-1 cıktık melo yada selcuk sakatlandı yada yoruldu yerine alper giricek yedek kulubemizin böyle olması lazım

Tamam ben de gelmesinden yanaydım ama iş bu noktalara gelirse 10 milyon da veremezsin ki..Üstüne 3-5 daha ekle Nani'yi al bence daha mantıklı.Yekta'da zaman zaman o işlevi gördü bu yıl o açığı da elimizdekilerle kapatırız artık

Arkadaşım ben selam da verdim,kendimi de tanıttım ama kimse bana geri dönüş yapmadı.Bilmeden,etmeden konuşuyorsun ama neyse bunlar kafaya takılacak şeyler değil zaten

Tamam hadi saldım yakanı, tamam hadi mesaj geçmişinde zeten görünmüyor :yenieek:

Neyse dediğim gibi zaman gösterecek.

İyi izle ve gör seneyede şampiyon olursak önümüzü kesmek adına yapılacak tek hamle bu kalabilir seneye şampiyon olursak o uygulama yüzde yüz uygulanır.
bizim önümüzü kimse kesemez kardesim istedikleri kadar uğraşsınlar fatih terim varken yektayı sol bek yapar burak ı stoper oynatır bi çözüm bulur

Burada itişip durmayalım. Aşağıya Alper'i almadığımız için neden delirdiğimi ve Alper'i neden almamız gerektiğini yazıyorum. Farklı düşünen söylesin fikrini.

- Yabancı sınırı var

- Takım yaşlı

- Yabancı sınırı seneye 5'e düşecek ve takım daha da yaşlanacak

- Kaleci ve defansa 4 yabancı harcıyoruz

- Fenere topçu kaptırıp mutlu ettik

- Alabileceğimiz Alper'den iyi Türk futbolcu yok gibi

- Takımda Burak ve Selçuk dışında üst seviye Türk futbolcu yok

- Burak giderse ne olur düşünemiyorum bile

bu böyle uzar gider.....

- Yabancı sınırı var katiliyorum

- Takım yaşlı o kadarda degil acelemiz yok en az 2-3 yil bu takim devam eder

- Yabancı sınırı seneye 5'e düşecek ve takım daha da yaşlanacak soru isareti diyelim bir yandan evet bir yandan buna bir care bulunur diyor hislerim bir cok kulüp yabanci oyuncusu cok fazla

- Kaleci ve defansa 4 yabancı harcıyoruz dogru ama bu mevkilerde yeterli kalitede oyuncu sayisi cok az

- Fenere topçu kaptırıp mutlu ettik beni hic ilgilendirmiyor bakiniz Stoch

- Alabileceğimiz Alper'den iyi Türk futbolcu yok gibi genc ve bizim istedigimiz seviyde Türk oyuncusu zaten cok az bizim seviye cok yúksek

- Takımda Burak ve Selçuk dışında üst seviye Türk futbolcu yok Semih ayri bir parantez ister, Hamit Altintop yine bir ayri parantez ister, ayrica bu kiyaslmani cidden diger Türk oyunculara göre mi yapiyorsun yoksa Sneijder, Drogba, Melo gibi oyunculara göre mi yapiyorsun?

- Burak giderse ne olur düşünemiyorum bile yine ayri bir tartisma ama giderse bence hic kafamizi yormamiza gerek yok tek forvetli sistemde bu takim bence 2 kat baskili oyun oynar.

zaten haftaya TFF ve kurumlari istifa edecek hepimiz rahatlariz :b5:

hadi iyi geceler

Fenere gitsede birsey olmaz zaten onu bende biliyorum uzuldugum nokta o degil.

Hani Selcuk Inani Selcuk Inan yapan biziz ya? Hani Arda Turani Arda Turan yapan biziz ya

Alper Potuguda 2 sene sonra Alper Potuk olabilirdi bi selcuk inan olabilirdi bizde .. yani Galatasarayda ona yaniyorum.

Yoksa fenerde zaten birsey olmazzzzzz :D

Tamam o potansiyel var ama bu potansiyelin dışarıya vurumu nasıl olacak sorun o ? Fener'de ne topçular heba oldu, kariyerlerini bitirdiler. Galatasarayı seçmeyerek büyük bir hata yaptığının farkına varacak ama çok geç olacak biraz, şampiyonlar ligi göremeden belkide tekrar anadolu kulüplerine dönecek.

Fenere gitsede birsey olmaz zaten onu bende biliyorum uzuldugum nokta o degil.

Hani Selcuk Inani Selcuk Inan yapan biziz ya? Hani Arda Turani Arda Turan yapan biziz ya

Alper Potuguda 2 sene sonra Alper Potuk olabilirdi bi selcuk inan olabilirdi bizde .. yani Galatasarayda ona yaniyorum.

Yoksa fenerde zaten birsey olmazzzzzz :D

Selcuk inanı selcuk inan yapan trabzonspordur..

Yönetime Melo konusunda baskı yapmamız lazım.Elden kaçırırsak onun gibisini bulamayız bi daha

İyi izle ve gör seneyede şampiyon olursak önümüzü kesmek adına yapılacak tek hamle bu kalabilir seneye şampiyon olursak o uygulama yüzde yüz uygulanır.

Kimse galatasarayın önünü kesemez 2 senedir federasyona ragmen şampiyonuz siz hayal görmeye devam edin.

Üff çok gereksiz uzamadı bu mevzu beyler ya Alper iyi oyuncu potansiyelli falan ama 100 sayfa konuşulmaya değecek bir isim mi sizce önümüze bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt