Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim en büyük hatamız transferde çok eveleyip gevelememiz

bundan sonra umarım böyle hatalar yapmayız

Metehan bey başka bilgilerde varsa bizi bilgilendirirmisiniz? :)

Şuan için kesinleşmiş olan Nani ile ilgileniyoruz. Robben pahalı ama ihtimal dahilinde. Stoper için Chedjou anlaşıldı kulüple pazarlık yapılıyor. Sol bek için adriano ismi hala sıcaklığını koruyor. ama sürpriz olabilir. Ayrıca yerli transferleri olacak. Bildiklerimin hepsi bunlar.

Şuan için kesinleşmiş olan Nani ile ilgileniyoruz. Robben pahalı ama ihtimal dahilinde. Stoper için Chedjou anlaşıldı kulüple pazarlık yapılıyor. Sol bek için adriano ismi hala sıcaklığını koruyor. ama sürpriz olabilir. Ayrıca yerli transferleri olacak. Bildiklerimin hepsi bunlar.

Kolarov yok mu?

Estağfurullah ben teşekkür ederim. Yaptığım önemli birşey değil sadece bilgi paylaşımında bulunuyorum.

Dostum verdiğin bilginin doğruluğunu sorgulamıyorum fakat kafama takılan bişey var. Niye isim vermiyosun? Vedat Eşkinat sana akşam saatlerinde kapa bildirim olacak mı diyor sadece?

Yine de temkinli olun forumda daha önce bir sürü böyle sazan avı yapıldı. Benden uyarması.

Metehan renktaşa değil lafım ama yine de dikkat edilmeli:)

Yine de temkinli olun forumda daha önce bir sürü böyle sazan avı yapıldı. Benden uyarması.

Metehan renktaşa değil lafım ama yine de dikkat edilmeli:)

Amacım dikkat çekmek yada gündem yaratmak değil arkadaşım. Sadece bilgi paylaşımında bulunuyorum. Eğer bir kusurum olduysa Özür Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt