Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tesekkurler ben de iyiyim, eskisehir'in potuk pardon porsuk cayi'nda yuvarlanip gidiyoruz :-)

bu fener ne kansiz bir kulup yahu. bence buradaki herkes dunyaya fenerbahceli olarak gelmedigi icin kendisini sansli saymali. hatta en buyuk sanslari bu olmali. allah dusmanimi bile fenerli yapmasin. aaaamiiin :akansular:

Amin...Alper çok önemli değil seçimler sol bek stoper ver nani ne durumda şeref:ayatollah:

tesekkurler ben de iyiyim, eskisehir'in potuk pardon porsuk cayi'nda yuvarlanip gidiyoruz :-)

bu fener ne kansiz bir kulup yahu. bence buradaki herkes dunyaya fenerbahceli olarak gelmedigi icin kendisini sansli saymali. hatta en buyuk sanslari bu olmali. allah dusmanimi bile fenerli yapmasin. aaaamiiin :akansular:

düşman bile şerefli ise düşmandır, şerefsiz ise kahbedir...

Yani, Fener aldimi diyorsun

bu fener ne kansiz bir kulup yahu. Bence buradaki herkes dunyaya fenerbahceli olarak gelmedigi icin kendisini sansli saymali. Hatta en buyuk sanslari bu olmali. Allah dusmanimi bile fenerli yapmasin. Aaaamiiin :akansular:

çok cabuk olacak ama nani muhabbeti dogrumu

Hoşgeldin şeref hocanın seçim listesinden rahatsız olduğu (allah korusun) bırakabileceği söyleniyor sağda solda doğruluğu varmı

hosbulduk agabey. bu konu hakkinda bir bilgim yok. ancak bu konuda bilgiye de gerek yok bence. baskanin birakacagini sanmiyorum. kendisi birakmak istese camia biraktirmaz zaten. boyle bir ihtimal yok diye dusunuyorum:yenieek:

F5 e basmaktan ciğerim soldu beyler.Bu kuşlar Chedjou yu da alacakmış yobonun yerine yalan deyin olmaz deyin.

Şeref bey nani chedjou haberlerinin doğruluğu nedir birde alper nolcak:)

Samed Yeşil 8taş yolunda... (Beyler şaka bi yana diğer rakiplerimizin transferlerini konuşacağımız konu olsa nasıl olur?)

"fb yönetiminin aykut kocaman'ın listesine güvenmediği için fatih terim'in listesindeki isimlere yöneldiği iddia edildi.":asd::asd::asd:

[video=youtube;4qAyc26S9OU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4qAyc26S9OU[/video]

sanki bişeyler hala net değil gibi

Kimse sormamış MELO konusu ne olacak , vazgeçildi mi acaba :sad007::sad007::sad007:

vallah onu bunu bilmem. ben kerim frei diyorum. hoca alper ile kerim frei izletiyordu..

alper olmazsa sorun yok orta sahamız kötü değil (melo gelir ise), ama kanat olarak kerim frei lazım diyorumm...

Fenerrbahçe kiralık olarak oynayan Reto Ziegler'in sözleşmesini yenilemedi. İsviçreli oyuncu ülkesine döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt