Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

en mantıklı kadro budur serdar taşçı defansif olarak kötü olabilir ama oyunu çok iyi kuruyor ve defansta liderlik yapabilir

carlinhos'u izlemedim ama fatih hoca çok istiyor demekki vardır bir bildiği

zaten arda-wesley-drogba-burak-selçuk min 50 gol atar diyorum

ben sana bişi diim mi sadece arkasında arda ve wess olan burak ve drogba 50 atar :)

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten37 dk

G.Saraylılar'ın iddiası: "Halil Ünal, pazartesi günü bize 'Alper'i iyi ki aldınız, Aziz Yıldırım'ı hiç sevmiyorum, ona vermezdim' demişti.."

nasıl dansözlerle pazarlık yaptığımızı görelim.
:mad:

Nani Nani diyoruz ama bu 6+0+4 olayında değişiklik olmayacağı kesinleşirse Nani veya başka bir yabancı kanat transferi imkansız bence.

Rupert Fryer ‏@Rupert_Fryer4m

Joao Moutinho and James Rodriguez are on their way to France to negotiate their move to Monaco, according to O Jogo.

Monaco bu ikisine 70m€ önermis diyorlardi, aliyorlar galiba.Burak ve Muslera da listelerindeymis :akansular:

hala KAP a bildiri yok mu vazgectik diye?

Transfer politikamizi gizli tutmazsak elimizden çok oyuncu gider. Aha afrikaya kadar duyulmuş chedjou transferi. :)

Şaka bi yana inşallah şampiyonlar ligine katilamazsin stadinda kupa kaldirdiğimin cocugu. Bu durumda bize naniyi hediye etmiş olur bu salaklar. Alper sende stoch gibi sampiyonlar ligini PES'te oynarsin. Gruplarinizi kendiniz editlersiniz. Ne güzel. Ohhhhh

A.Albayrak'ın açıklamaları NTVSPOR satılmışlarında yerini almadı, bu kadar satılmış bir medya grubu daha yoktur herhalde..

bu eskişehir gerçekten kendi ipini çekti

necati+culio+yiğit

bundan sonra neco'nun es este kalmayacağı belli

birşeyler yapabilirdi ama bienvenu+şam'ın katkısı 0 olur

biyennebü eskisehir e gelmek istemiyomus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt