Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

onlar her sene transfer şampiyonu biz de lig şampiyonu... şike yapamasınlar yeter, alayına gireriz..

Alper yüzünden güc dengeleri degismez. Mide bulandirir sadece cünkü futbolun icinde nasil igrenc insanlarin oldugu kanitlandi bir kere daha. Zaten Fenerbahce bunu herzaman yapiyor ama sonuc hep sifir. Transfer calimi atmakla bizi gecemezler, hicbirzaman da gecemediler zaten Fatih Terim varken. Bir insan nasil bu kadar dönek olabilir ona inanamiyorum. Milyon dolarlik adamlarsiniz lan. Insanda biraz sahsiyet, seref, namus olur yahu. Bizim kültürümüzde söz namustur. Dönene de ne denir herkes iyi bilir.

Yalnız alper direnip bize gelirse yemın edıyorum yuzyılın kapağı böle atılır.Her işe salça olup elaleme madara olursun :D

Kadir çetinçalı:

FB Alper ile görüşmedi. menajerleri ile de görüşmek istemiyorlar. Alper'in menajerleri Galatasaraylı diye FB, GG'yi bile bu şirketten ayırdı.

Ayrıca FB'nin araya koyduğu isimlerin ilişkileri de değişik. Alper'i bir şekilde bu adamlar ikna edebilirler FB'ye gitmesi için.

Transferin FB'Ye uzun sürmesinin kilifinida buldular. Belliki adam naza cekiyor. Ama FB bulmus yine suclulari, "Galatasarayli" Menejerler. Alperin simdiden ilk röpörtajlarini görür gibiyim.

Menejerlerim istedi, o yüzden öyle dedim. Felan. Bu isin suyu cikti artik.

Fenerbahce harbi kücük islerin takimi.

Bu işi bunlar bitirseydi hem dün biz açıklardık olumsuz olarak hemde onlar açıklardı bu işte bir terslik var büyük ihtimal Alperi bağlayamadılar gibi bakalım neler olacak.

Alper biraz karekterli bir çocuksa imzayı atmaz sözünde durur ve gelir bize imzayı atar. Bekleyip göreceğiz ne kadar karekterli, ne kadar güvenilir.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Hocam :D bas antrönere ıhtıyacın oldugu an benımle ırtıbata gecmelısın:D Ayrıca alper konusuna gelınce alperın dm sı yetersın degıl cunku eskısehırde dm ısını hurrıyet yapıodu.Yanı alpere o sorumlulugu yuklersen alper dm de yapar.

yapamaz bence. yumusak kaliyor o konuda biraz. ilerde belki olur fiziki durumu gelistire bilirse ama simdiki alperi Dm olarak kunlanmak dogru olmaz diye düsünüyorum. dedigin gibi es es de isiran hurriyet var dm olarak. antenörülük olayina gelirsek. lisansini al ya federasyondan yada uefa üzerinden en iyisi zaten orda burda is bulursun baglantilarin varsa :) baglantilarin olmadan bu meslekde is bulmak imkansiz gibi bir sey acikcasi.

Valla zaman geçtikçe Alper'in akibeti belirsizleşiyor, bence Alper falloşbahçeyi istiyor olsa, şimdiye çoktan resmi olarak açıklanmıştı. Topuz'u yaylaya kaçırıp baskı yaptıkları gibi Alper'i de korkutmak istiyor olabilirler. Bakalım zaman ne gösterecek. Yıldırım iti ne oyunlar çeviriyordur kimbilir.

Allahıma bin şükürler olsun ki bu kadar şerefsiz, aşağılık, pislik bir adamın başkanlık yaptığı kulübün taraftarı değilim.

alper fener'e gitmek istemeyince transferinde araya aziz yıldırım tarafından yüksel çağlar --ki kendisi şuymuş-- denen adamın sokulduğu söyleniyor.

biraz araştırdığınızda bu yüksek çağlar denen adamın çok derin kişilerle çok derin ilişkiler içersinde olduğunu görüyorsunuz.

alaattin çakıcı'dan tutun ibrahim tatlıses'e ondan acun ılıcalı'ya, rıdvan dilmen'e ve işte aziz yıldırım'a..

ne duyamadım acun rıdvan falan derin değiller mi diyosun? sen biraz daha ders çalış evladım..

https://cadde.milliyet.com.tr/...ocuklarimi_etkiliyor_

ekşi sözlükten alıntı.

ayrıca azize menajerlerini değiştirmesini istiyormuş bilindiği gibi ogan tarhan G.Saray'lıdır yanılmıyorsam kulüpte de çalışmıştı.aslında işi inada bindirip mehmet ağar'a bi telefon çakması lazım fatih terim'in ama neyse

imparator çaksın bi telefon bitirelim artık şu işi:yenieek:

Zorla araya girip sırf gündem yaratmak adına bu transfere çomak soktular, şimdide çocuk gitmek istemiyo yahu bunlar harbiden küçük işlerin takımı ezeli rakip diyoruz bunlara.

yav aziz yıldırım kimki mafyacılık oynayacak, Ünal Aysalın yanında Ünal Aysal aziz yıldırımı 100 defa satın alır

Ünal Aysalın ilişkileri daha saglamdır pabuç bırakmaz

Transfer Nöbeti

Ben son zamanlarda fatih terimi cok elestirdim takimin oyunu hakkkinda ama transfer sezonunda onun verdigi guven bambaska. Bu alper meselesi olumsuz sonuclansa da boyle benim icin o yuzden hic uzulmeyecegim.

Alper direnip bize gelirse formasını almayan ne olsun.

Bir anda gönüllerin kahramanı olur.

Galatasaray'lıymış işte adam. Eğer bizim yönetim biraz çaba gösterirde Alper'i alırsa yüzyılın kapağı olur eğer biz çekildik deyip Alper fener'e giderse ilk açıklamaları zaten Fenerliydim olur.

Şu bizim yönetimde ki tavra bakarmısınız. '' Alper konusunu daha fazla konuşup kardeşimize zarar vermek istemiyoruz '' Hay ağzınızı yiyim sizin ben. Ne güzel insanlarsınız be. Bırakın kaçan Alper olsun.

Re: Transfer Nöbeti

Bu işin bu kadar uzaması bence Fener e transferinde sıkıntılar olduğu kanısındayım.Bizde halen kap a bildirmediğimize göre Galatasaray Alper i kaçırdı mı naptı :D

Fatih hocanın bi telefonuna bakar, arayıp alper'i seni bu takımda görmek istiyorum derse olay biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt