Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper şu anda mafya-aziz-halil çetesi tarafından baskı altında. gitmek istemese bile mecburen evet diyecektir. aziz gerekirse dalağını, böbreğini bile satar parayı verrir. bu saatten sonra olumsuz bir şey olmaz bence...

alper fener'e gitmek istemeyince transferinde araya aziz yıldırım tarafından yüksel çağlar --ki kendisi şuymuş-- denen adamın sokulduğu söyleniyor.

biraz araştırdığınızda bu yüksek çağlar denen adamın çok derin kişilerle çok derin ilişkiler içersinde olduğunu görüyorsunuz.

alaattin çakıcı'dan tutun ibrahim tatlıses'e ondan acun ılıcalı'ya, rıdvan dilmen'e ve işte aziz yıldırım'a..

ne duyamadım acun rıdvan falan derin değiller mi diyosun? sen biraz daha ders çalış evladım..

https://cadde.milliyet.com.tr/...ocuklarimi_etkiliyor_

ekşi sözlükten alıntı.

ayrıca azize menajerlerini değiştirmesini istiyormuş bilindiği gibi ogan tarhan G.Saray'lıdır yanılmıyorsam kulüpte de çalışmıştı.aslında işi inada bindirip mehmet ağar'a bi telefon çakması lazım fatih terim'in ama neyse

Bunlar boş hocam boş hikayeler çıkıcak basın toplantısına ben gıtmyorum ve fenerbahce tarafından tehdıt edılıyorum dıyecek.ondan sonra ıstedıgı kadar derın olsun adamı o sularda bogarlar.

alper fener'e gitmek istemeyince transferinde araya aziz yıldırım tarafından yüksel çağlar --ki kendisi şuymuş-- denen adamın sokulduğu söyleniyor.

biraz araştırdığınızda bu yüksek çağlar denen adamın çok derin kişilerle çok derin ilişkiler içersinde olduğunu görüyorsunuz.

alaattin çakıcı'dan tutun ibrahim tatlıses'e ondan acun ılıcalı'ya, rıdvan dilmen'e ve işte aziz yıldırım'a..

ne duyamadım acun rıdvan falan derin değiller mi diyosun? sen biraz daha ders çalış evladım..

https://cadde.milliyet.com.tr/...ocuklarimi_etkiliyor_

ekşi sözlükten alıntı.

ayrıca azize menajerlerini değiştirmesini istiyormuş bilindiği gibi ogan tarhan G.Saray'lıdır yanılmıyorsam kulüpte de çalışmıştı.aslında işi inada bindirip mehmet ağar'a bi telefon çakması lazım fatih terim'in ama neyse

Mafyanın hakkından Sn. Başbakanımız gelir. Abdurrahim Albayrak'ın ilişkileri sağlam Başbakanımızla.

bu kadin antrenörü istifa etmis. dogru karar:yenieek:

Re: Cevap: Transfer Nöbeti

Günümüz mafyanın değil iş adamlarının devri.Fenerbahçe bir futbolcuyu tehtit ederek alamaz.

Bu işin sonunda alper fenere gitmek istemezse acayip rezil olurlar.

Şu Alper olayları doğrusysa vallaha yazık olacak. Zorla adamı Fener'e satacaklar.

Hoş 20 yaşında çocuk bizden haber alamayınca gider mecburen. Verin Yiği'i falan yahu.

ksk maçında hep birlikte nani tezahüratı yapalım başkan drogba gibi onu da alsın gelsin kimsenin gözü alper görmez

Alper'in hangi takımlı olduğunu bilen var mı? Bjk'li diye duydum ben.

bu kadin antrenörü istifa etmis. dogru karar:yenieek:

Duygu Erdogan. Tipik Fenerliymis iste. Dogru Karar. Madem Fenerlisin, bari Galatasaraya geldikden sonra o twittleri silseydin, hic mi kafa yok. Bu Fenerliler iki adim ileri düsünmiyor.

Aziz Kapar simdi. Sanirsam daha 24 yasinda mineymis bu kiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt