Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan çok akıllı adam ama TERİM'i bu taraftar harcatmaz. Kombine almayalım bakalım ne yapacak Başkan. Terim yoksa Bizde yokuz yedirmeyiz İmparatoru.

Chedjou'yu kaptirmayalim bakin cok fena olur. Bu oyuncu Türkiye#ye gelecek ise biz de görmek iserim. Uzun zamandir takip ettigim ve begendigim bir oyuncu.

Canım çok sıkıldı madem forumda şeref aydın gibi derin bir adamımız yok hep birlikte alper transferi hakkında beyin fırtınası başlatıp neticesinin nasıl olacağını bulmaya çalışalım :D Herkes bütün bildiklerini döksün olay başlangıcından itibaren ! :D

Başkan, İmparatorun bırakmasını istediği bi kaç başarısız sonuç sorası araya hep Ali Dürüst girdi. Ali Dürüst yoksa Terimde yok yazın bunu bi kenara..

bugün kadir çetinçalı söyledi mersin maçı sonrası ünal aysal fatih terim'i yollamak istemiş ali dürüst araya girmiş.

Alper filan o kadar önemli degide Chedjou asla kaptırmamız lazım onun gibi adamlar az piyasada kesinlikle almamız gerek

Uyandırma sakın .. Febeş alperle olmayacak duaya amin demeye çalışırken, Sn. TULUN ve Sn. ARIBOĞAN işine bakıyor nasılsa..

Başkan çok akıllı adam ama TERİM'i bu taraftar harcatmaz. Kombine almayalım bakalım ne yapacak Başkan. Terim yoksa Bizde yokuz.

usta dur ne oluyor. terimi yolladın kombine almadın başkanı istifa ettirdin 1 dk içinde. bi sorun falan yok fatih hoca ali dürüste göbeğinden bağlı değil sonuçta

Başkan çok akıllı adam ama TERİM'i bu taraftar harcatmaz. Kombine almayalım bakalım ne yapacak Başkan. Terim yoksa Bizde yokuz.

konuyu nerden nereye getirdik. bizim taraftarda komple teoricisi olmuş..

olaylar gelişmeden-bilmeden bu kadar ileri gitmeyelim bence. haftaya kadar belli olur. asıl sorunları konuşuruz zaten ama başkana ayak kaydıracak muhabbeti bence sırası değil..

ya Ünal Aysal kendisi dedi ben baskan oldukca F.T takımın basında kalacak die

Terim Bülent Korkmaz Metin Oktay Hakan Şükür Baba Gündüz bunlar Galatasarayın sembol isimleridir Galatasarayın ruhlarıdır onlara gereken saygıyı yitirirsek Galatasaray adının içini boşaltmış oluruz!

BK4CMUWCYAEn-gy.jpg:large

Gurur duyun beyler gurur..

Sözde rakibimiz ama bizi öyle bir takip ediyorlar ki..

Bu Galatasarayın büyüklüğündendir..

Alper gelirse gelir gelmezse umrumda değil..

Selçuk İnan yeter bana..

Yönetim listesi olayina sonra gireriz. Bu günü bi gecirelim, bazi seyler belli olsun da, o konuyu da tartisiriz.

Baskan Terim´i kaybedecek kadar cildirmis olamaz zaten. Terim´in gitmesi Aysal´in gitmesi demek. Cok net.

O dandik yönetim listesini ayrica konusacagiz. Yarin

kraliçe ablamız çok üzgün,sırf onun için alsınlar Alper i:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt