Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

necati ateş: alper kendini geliştirmek istiyorsa G.Saray'a gitmeli

Alperin 7eneve gitmesi için kafadan 7enevli olması lazım başka bir mantıklı açıklaması olmaz zaten para falan önemli değil

Tek ihtimalli yorum yapmış, eski günleri hatırladım gözlerim doldu. :sad007:

bu kadar net ve güzel konuşan adam necati tebrik ederim kimseye oluru yok

Necati'yi geri alalim, parasini vermiyorlarmis zaten.

Evet Galatasaray'ın Alper skandalından sonra transfer listesi şu şekilde olacaktı bence (MADDE MADDE)

DÜZELTME : SKANDAL OLAN ESKİŞEHİR'İN TAVRI'DIR...

GİDENLER

* Riera : Yaşı geçti...Bu sezon iştah kabartıcı bir performans gösterdi...Para kazanmak istiyorsak Riera'dan bir sezon daha beklememeliyiz..Çok iyi bir oyuncu ancak sol bek transferi yapıldığı anda gönderilir diye düşünüyorum...Özellikle İtalya'dan talipleri olduğunu düşünüyorum

* Elmander yaşı,sakatlık sorunu ve yabancı sınırı nedeniyle gönderilicektir...Tabi sınır kalkarsa kalma ihtimali var çünkü ücreti takım için fazla olduğunu düşünmüyorum...

* Engin Baytar malum olaydan sonra kendini toparlayabilmesi mümkün görünmüyor...En azından yurt içinde...Çünkü her maç sabıkalı adam gözüyle bakılıyor, ve hakemler hep ön yargılı...Bu yüzden yurt dışına gitmesi idealdir...

* Çağlar Birinci Çok umutluydu herkes geldiğinde,ancak belini bir türlü doğrultamadı...Elveda der gibi...

* Aydın Yılmaz : Artık gençlik çağları geçti,Türkiye'de şimdilik uyum sağlayamıyor...Olimpiyakos veya Lizbon'a gidecek diyorlar...Ben Lizbon'a gitmesinin ona çok şey katacağını düşünüyorum...Umarım kendini geliştirir ve geri döner 28 gibi yaşlarda...

* Ceyhun Gülselam : Takasta kullanılır,Kayseri ile bir oyuncuda...O oyuncu gelenler listesinde görülecektir...

* Aykut Erçetin : Vefa yüzünden tekrar sözleşme imzalandı , gelen teklifleri değerlendirip açıkta kalmaması lazım...

* Ufuk Ceylan : Bursa maçında Vederson'dan yediği gol onun Galatasaray kariyerini bitirdi bence...Onu Taffarel bile düzeltemez artık..

* Felipe Melo : Başkanla aralarında bir problem var bence...Çünkü geçen yaz Melo başkan için çocuk gibi vvs. demişti...Son anda Hoca'nın ısrarı ile alındı...İstikrarsız performansı ona'da Keita gibi buruk bir veda hazırladı...

* Okan Derici : 2 sezon A2 takımı yeter artık...Şuan için yazılan isimlerle birlikte kadroda forma bulması zor...Kiralanacaktır muhakkak...Lige alışması için..Antalyaspor ona çok şey katacaktır...Oyun sistemi açısından.

* Mertan Caner : Okan için söylediklerimin aynısı onun içinde geçerli..Kendini kanıtlamak için doğrudan oynayabileceği bir Süper Lig kulubüne gidecektir...Bu kulubün Antep veya Bursa olması ona çok şey katar diye düşünüyorum

* Emre Çolak : Takasta kullanılacaktır...Kendini Melo'nun efsaneleştiği Elazığ maçında bitirdi bence...

GELENLER

* Taylan Antalyalı : Sezon sonuna doğru söz kestiğimiz ortaya çıktı...Bir sezon A2'ile birlikte olur diye tahmin ediyorum...Taylan forvet arkası oynuyor...Bu oyuncu karakter olarak ondan üstün..Çünkü oyun disiplini çok iyi...Gaza gelip şimarmıyor..Çift yönlü orta saha olarak iyi işler başarabilir...Fiziği güçlenmesi lazım...Scott Piri ona yardımcı olacaktır...

* Okay Yokuşlu : Kayseri onu çok kritik bir hamleyle yolumuzdan aldı,fakat oynatmadı...Bizim gözlemciler muhakkak izlemiştir...Ceyhun Gülselam'la takas olması muhtemel gözüküyor... Sergilediği performansa göre bir sene A2 oynar veya doğrudan 18'e girer...Büyük bir yetenek...

* Serdar Gürler : Galatasaray'ın ve diğer büyük sayılan takımların iştahını kabartan bir oyuncu...Açıklamaları gördük.Girişimlerimiz varmış...Elazığ yönetimi rank yapmak için,yani Elazığ'nın büyük takımlar için basamak olduğunu göstermek için fazla diretmeden satar diye düşünüyorum..Yetenekleri göz büyüleyici,ancak fiziği yetersiz...Bir Scott Piri programı görmesi lazım.

* Carlinhos : Brezilya milli takımı için ülkesinde kaldı yarım sezon daha...Ama artık milli takım'a kancayı attı...Yeni bir Avrupa macerasına hazırlanıyor...Eboue gibi hücümü düşünen bir bek...Gelirse takımın Muslera'dan sonra en atletik oyuncusu olur kanaatindeyim...

* Tolgay Arslan : Bizimkiler özellikle ligin son sıralarındaki Olcay'la 1M'e anlaştıktan sonra acaba olur mu olmaz mı diye düşünürken , elinden Beşiktaşın Olcay'ı kapıp,kader adamlarından biri yapması...Kuşkusuz ki bir gurbetçi akımı olacak...Alper olmadıktan sonra onun yerine onun potansiyelinde alınabilecek en önemli isim,diye düşünüyorum...Adımız geçiyor,almamız muhtemeldir...Üstün tekniği var...

* Jem Karacan
: Readingle yapılan anlaşmada bu transferin bittiği görüşündeyim....Hırslı , agresif bir oyuncu....Melo gittikten sonra orta sahaya muhakkak yumuşayacaktır...Orta sahaya o sertliği katmak adına kuşkusuz harika bir hamle olacak...

* Chedjou : Stoper mevkisinde Semih ve Dany birbirlerine uyum sağlayamayınca Chedjou ile gündemdeyiz...Ben bu transferinde bittiği görüşündeyim...Güçlü ve özgüvenli bir oyuncu...Savunmayı toparlayacaktır...

* Nani/Quaresma : İkiside benzer özelliklere ve fiziğe sahip...Öncelikli olarak Nani'ye yöneldik...Nani konusunda bir anlaşma olmazsa Q7 hazır kıta bekletiliyor..Şüphesiz ki hangisi gelirse gelsin takıma önemli bir dinamizm katacak...

* Aykut Demir : Yerli oyuncuların çok değerli olduğu şu dönemde,Ömer Toprak ve Serdar Taşçıya dünya yükü para harcamaktansa Aykut'u daha makul bir fiyata halledecekler diye düşünüyorum..İstikrarlı bir oyuncu...Hırslı da...Çok büyük katkı sağlayacak..

* Kerim Frei : Bir sezon daha bekletilse fiyatının uçacağının herkes farkında..Bu yüzden bu sezon onuda kadroda görürüz diye tahmin ediyorum...Takım T.D'sini ikna ettikten sonra fazla fiyat çekeceklerini düşünmüyorum...Oyun zekası muazzam...Çok şey katacak takıma..

* Onur Kıvrak/ Sinan Bolat : Asıl hedefimiz Onur...Onur olmazsa Sinan Q7 gibi hazır bekletiliyor...İkiside gerek yaş , gerek yetenek baskımından muazzam...Sinan'ın sözleşmesinin sona ermesi onu bir adım daha öne çıkarıyor...

* Tolga Ciğerci : Sözleşmesi bitti...O'da boşta...Bizimkiler kaçıracağını düşünmüyorum...Çok yetenekli oyuncu...Rotasyon için önemli bir halka olur...

* Umut Bulut : Fiyatı ve verdikleri teraziye konduğunda verdikleri ağır basar...Mutlaka alacaktır Galatasaray...

Başlasın artık "Tek ihtimalli Haldun Üstünel mi?" tartışması.:asd:

Transfer Nöbeti

İçimden bi ses Nani gelecek diyor. Tabi o ses ********************* da olabilir :D

Haldun Üstünel geri gönerse müthiş transferlere hazırlıklı olalım :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt