Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu kap a bildiriyi yapsak da halil ...den öğrenilmesin şu iş

drogbayı gerıde bırakacak tek transfer ronaldo ve messı dir.O yzuden abartmıs o da bıraz

eğer alper fenerle anlaşmamış olsa halil ünalında lig tv ye çıktığı bu zamaanda lig tv haber yapmazmıydı

Haldun Üstünel'in şahsına ve başarısına bir şey demiyoruz. Sadece 2 yıldır transfer olmamış gibi davranılıyor. Halbuki gelen adamlar Haldun Üstünel'in getiridklerinden daha kaliteli ve zor isimler. Haldun Üstünel'in tarzını ben de seviyorum. Ama diğerlerinin emeğine de saygı.

Filipe Luis gelsin:)

renkdaş niye anlamak istemiyorsunuz biz 2 yıldır yapılan transferlere bişey demiyoruz. haldun üstünele kimi al dedilerse gidip onu aldı. biz sadece adamın temiz çalışmasından bahsediyoruz. bi transfer için bizi aylarca kıvrandırmadan tak diye 1-2 günde gizlice alıp getiriyor oyuncuyu.sevdiğimiz yönü bu

Haldun Üstünel'in şahsına ve başarısına bir şey demiyoruz. Sadece 2 yıldır transfer olmamış gibi davranılıyor. Halbuki gelen adamlar Haldun Üstünel'in getiridklerinden daha kaliteli ve zor isimler. Haldun Üstünel'in tarzını ben de seviyorum. Ama diğerlerinin emeğine de saygı.

Filipe Luis gelsin:)

2 yıldır yönetim son 20 yılın açık ara en iyi yönetimi, bunu tartışmaya bile gerek yok. Ama en yazıf yönleri transfer. Basın listemizi bizden daha iyi biliyor yav, gazete okuduğunda zannediyorsun ki yöneticiler haber alıyor kimi aldığımızı, alacağımızı, muhabilerden. Transfer zamanlamaları ve beklenti yönetimi facia.

Haldun Üstünel de bu konuda bize fazlasıyla yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Filipe Luis sola harika olur bu arada :)

Xabi%2BAlonso%2BSpain%2Bv%2BFrance%2BUEFA%2BEURO%2B2012%2BUrH_oCuPLs1x.jpg

halil ünal mi ikna etmis yok artik, fener yöneticisi sanki..

Xabi Alonso olabilir.Yaşı da gelmiş 31'e.Mourinho'da ayrıldı üstelik.

skybet te de bizim için iyi bir oran veriyordu galiba.:trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt