Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper nedir ya? Selçuk İnan yapıldı ne gaz oldu arkadaş..Alıyorlarsa alsınlar..Alper'i ilk 11 almıyorduk ki biz..Yarın öyle birini açıklar ki bizimkiler yine ,aziz yargıtaya beni alın diye mektup yazar..

azize'nin yerinde olsam q7'yi alirim.

daha iyisini bulamaz da alamaz da sike baskani :)

Gerek yok Serdar Gürler gibi oyunculara para vermeye. Yeterince kazik yedik bu tip oyunculardan. Aydin´in sözlesmesini uzatirim daha iyi.

Alabiliyorsak Arda´yi alalim, olmuyorsa hickimseyi satmayalim (Burak) ve 3 yabanci transferiyle yolumuza devam edelim.

773378132.jpg

serdar gürler cok yetenekli bir oyuncu saha icinde kendini hemen fark ettiriyor elazig da..

yanilmiyorsam 26 macta 8 gol atmis elazig gibi bir takimda.. gerisini siz düsünün yani..

genc milli takimlarda da cok basarili bir grafik ciziyor.

bonservisi uygunsa kesinlikle alinmali. :)

Mehmet Topuz, Kayserideyken şuanki Alperden 2 kat daha iyi ve verimli bir oyuncuydu.. Ve 3 Sezondur 8-9 gol atıp bir o kadar da Asist yapıyordu.. Bize gelirken ki Selçuk İnan durumunda bir futbolcuydu.. Sonuç ne oldu? Şimdi sözleşmesi bitiyor bedavaya gidecek...

Gökhan Ünal, Aynı şekilde büyüklerin hepsi tutuşmuştu almak için kayseri vermiyordu falan afişler falan hazırladılar gol makinesi gibiydi 50'nin üstünde gol atmıştı Kayseri'de bize gelmeden önceki Burak Yılmaz durumundaydı da ne oldu?

Evet Alper yeteneklidir kimse kötülemeye kalkmasın ve potansiyeli vardır ama Fenerbahçe bu potansiyelleri en kötü kullanmış kulüptür yani Alper ve Salih'i aldı diye 10 senesi falan garanti altında değildir..

onlarin systemlerine uygun oyuncu olarak görmüyorum acikcasi alperi. oynarmi oynar ama bizdeki oyuncu profiline daha cok uyuyordu acikcasi ki zaten bu transferi bunun icin yaptilar büyük ihtimalde. bizim daha da güclenmemizi engelemek amaclariydi. neyse...

Ahmet İlhan topu ayağına aldığında veya koşuda beni heyecanlandıran bir isim milli takımda da kadroya gidiğini hatırlıyorum transferde alternatifler arasında bulunmalı

Terim'in ligde çift forvetten vazgeçeceğini düşünmüyorum.Seneyeki lig kadromuz böyle olur hemen hemen.Gayet rahat şampiyon olacak bir kadro bu.

--------------------Muslera---------------------------

--Eboue------Semih---------Chedjou--------Balta------

---------Hamit(İnler)----Melo-------Selçuk-------------

----------------------Sneijder-------------------------

--------------Drogba---------------Burak--------------

Mehmet Topuz olayı ile karşılaştırmayın, Topuz Kayseri'de 10 numara serbest oynuyordu, Fener'de orta saha, sağ bek, sağ kanat yaptılar Alex var diye.

Alper kendi yerinde oynayacak Cristian yerine.

Aynı durum değil. Belki Topuz'a aynı görevi verselerdi daha başarılı olacaktı bilemeyiz.

Resmi görünce aklima gelmis.

Azizin genc esi hamileymis. Herif hapisdeyken öldü gidiyordu, hic bir yani tutmuyordu, ama masallah, birden bellide kuvetlenivermis. Simdi Yargitaya karsi kullanabilecegi birsey daha oldu. Baba olucam atmayin beni iceri gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt