Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Türk oyuncuların hepsine burun kıvırmak yanlış İhtiyacımız var en azından yedek olarak.Şu anda zaten en iyi takıma sahibiz yedeklerımızde mesela Gökhan Zan olacağına ben Aykut Demir veya Serdar Aziz olsun isterim ya da oyuna yedekte Çağlar ı göreceğime Bursalı Şener olsun denerim.Şu aşamada gelecek vaadeden Türk oyuncuları almalıyız takımda şu anda gitmesi gerek yabancı ve Türk 7 kişinin şuandaki kadrodan gitmesi lazım.

Cevap: Transfer Nöbeti

benim ilk alacağım oyuncular hakan çalhanoğlu ve keri frei olur, kayseri okayı bırakıyorsa onuda alım ve serday gürleri cok ucuza oluyrsa onuda alırım (serdarı tanımadan konuşmayın )

Arda ve yabancı bir sağ açık alınır..Alper'i yaptınız Selçuk tamam genç gelişime açık ama bize ne arkadaş şu karakterde bir adamı daha ne diye isteriz ki..

Yahu Arda'yı alabiliyoruz da ben Alper'i alalım mı diyorum? Arda'yı nasıl alacağız?

Vallahi artik birsey diyemiyorum. 4-5 arasi birseyler verirlerse gider. Adamlarin Transfer komitesi Transfer yapmak icin var olan birsey degil, sirf Galatasaray yapmasin yada Galatasaray nasil gol atariz icin varlar.

İşte onların hatası da bu işi bizden intikam almaya çevirdiler ki bunun yüzünden gene nal toplayacaklar önümüzdeki sene...

Ayrıca son yapılan demeç savaşları bu arkadaşları biraz bozmuş gibi çılgın gibi bize saldırdıklarından bu anlaşılıyor.

Terim'in ligde çift forvetten vazgeçeceğini düşünmüyorum.Seneyeki lig kadromuz böyle olur hemen hemen.Gayet rahat şampiyon olacak bir kadro bu.

--------------------Muslera---------------------------

--Eboue------Semih---------Chedjou--------Balta------

---------Hamit(İnler)----Melo-------Selçuk-------------

----------------------Sneijder-------------------------

--------------Drogba---------------Burak--------------

bu kadro rahat şampiyon falan olamaz.

Serdar alınır ama önce elimizdeki çöpleri çıkarıp, ilk 11 için acil 3 adam alalım sonra bakarız. Shaqiri'den vazgeçip, Yiğit'i almak gibi olmasın sonra.

hep kendi hatamiz bir türlü alt yapiya önem vermiyoruz, eger senin alt yapidan her sene en az 1 tane saglam adam cikmiyorsa kendi sucumuz. ondan sonra da böyle alperlere degerinin 3 katini ödemek sorunda kaliyoruz.

almanyada okulunu acacaksin binlerce gencin icinden en iyilerini secip adam edip galatasaray a takima göndereceksin, kimsenin agiz kokusunu cekmiyeceksin ve bos yere parandan da olmiyacaksin. bu bir kac yil icinde gerceklesecek bir olay

Beyler Alper gittginden beri Serdar, Jem, Okay, Taylan, Atilla gibi garip garip adamlar nasıl olur diyorsunuz? Bunların hepsini alalım Anadolu kulübü gibi oluruz. Gurbetçi diye her gurbetçiye atlamamak gerek. Hatırlıyorum millet burda Veli Kavlak, Yasin Pehlivan diye yırtınıyordu. Tam 0 adamlarmış. Bu saydıgınız adamlarda onlardan farkı olmaz. O Serdar'la Atilla Yigit Gökoglan'dan farklı olmaz. Digerleride gurbetçi diye atlamak anlamsız.

Şu anda Galatasaray'da oynayabilecek yerliler

Arda, Mesut, İlkay, Gökhan Gönül, Alper, Nuri, Oguzhan (belki), Gökhan İnler gerisi boş adamlar. Boldladıklarımda imkansız olanlar.

Bizim Okan Derici´ye ne oldu ya? 2 senedir bi gelisemedi mi cocuk?

Şu da unutulmasın ki fenerin başında Aykut diye Koskocaman bir mal var..Bizim için yabancı tercihlerimiz şampiyonlar ligi açısından çok önemli..Nani ve ayarında adamlar alacaksak harika ama Quaresma falan düşünüyorsak kötü..Alper bizim kadroda ismi ara sıra çıkan biri olur boşverin gelmesin zaten o fiyatlarda..

Aydın ? Yemişim vefasını yolla. Al yerine Serdar'ı.

Emre Çolak ? Patlayacak diye bekledik içimizde patladı al Kerim Frei'yi.

Orta saha için de sağlam bir gurbetci bul scout ekibi boşa maaş almıyor alt yapıya oyuncu arasın onlar boş boş oturmasınlar.

Resmi görünce aklima gelmis.

Azizin genc esi hamileymis. Herif hapisdeyken öldü gidiyordu, hic bir yani tutmuyordu, ama masallah, birden bellide kuvetlenivermis. Simdi Yargitaya karsi kullanabilecegi birsey daha oldu. Baba olucam atmayin beni iceri gibi.

onun degildir o cocuk :D

muslera-eboue-stoper-sol bek-melo-sneijder-drogba bunlar ilk 11'den kesilmeyecek yabancılar + bunlara yabancı kanat oyuncusunu da eklersek 8 oluyo

bana kalırsa ne yapıp edip arda alınmalı ve defansa yerli bulunmalı..başka çare yok..şöyle bişey düşünüyorum ben;

muslera-eboue-semih-yerli-carlinhos-melo-selçuk-arda-sneijder-drogba-burak

Serdar Gürleri kim kötü diyo :D serdar çok potansiyelli oyuncu

adam burak gibi defansın arkasına sürekli koşular yapıyor hareketli defansa yardım eden tüpte oyuncu

en büyük artısıda yigit gibi Q7 gibi çizgide durmuyor ikinci forvet gibi içeriye giriyor arıyor golü bize gelsin isterim gelirsede 2 3 sezon içerisinde sag kanadın tapusunu alır

Renkdaşlarım,bu Alper potuk'u biz kap'a bildirmek zorundaysak şikeci camia da bildirmek zorunda değilmi?

Onlar daha bildirmediler galiba yanlış mı biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt